Komadi & Sex

najjača

Aside Banners

Kako je Gal Gadot došla u superjunačku formu za Wonder Woman 1984

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Gal Gadot/Instagram Story Screenshot

Već smo se nekoliko puta dosad susreli s imenom Magnusa Lygdbacka, trenera slavnih osoba – poglavito glumaca.

Nakon brojnih gaža je zaposlen i da Gal Gadot poboljša formu za njezinu najpoznatiju ulogu dosad.

Za Hollywood Reporter je progovorio o režimu treninga glumice Gal Gadot koja je trebala utjeloviti i glumom i tijelom amazonsku božicu Dianu još znanu kao Wonder Woman.

“Leg press, čučnjevi s bučicama, skaters i klizački skokovi (skater jumps) – to su dobre vježbe jer aktiviraju brza mišićna vlakna i utječu na sva tri mišića stražnjice. Tu su i zgibovi, lateralno podizanje bučica i jako puno rada na coreu. Gal je dobra u puno stvari i sve savlada poprilično brzo.”

Ono što nam se itekako sviđa je što ovdje nema nikakvih čarobnih vježbi ili pripravaka, ovo su vježbe koje apsolutno svi mogu raditi posvuda.

Ledene kupke i masaže masažnim pištoljem (popularnim Theragunom) su predstavljale važan dio oporavka, a hranila se kvalitetnim proteinima kao što su janjetina, organska govedina, riba i piletina uz kompleksne ugljikohidrate, dobre masti i puno povrća.

Gal Gadot uistinu izgleda fantastično u ulozi Amazonke, a važno je da u akcijskim scenama ne izgleda plaho i neuvjerljivo. Dok je Zachary Levi koji je tumačio Shazama mogao u kostim spakirati još malo trbušnjaka, Gal Gadot to ne može jer je njezin kostim oskudniji i lakši na materijalu od ostalih njezinih superjunačkih kolega.

Wonder Woman je bio jedan od boljih filmova u DC-jevom filmskom svemiru zbog kojeg smo se ponovno uzbudili oko DC-jevih ekranizacija. Wonder Woman 1984 je nastavak, a dobitna kombinacija suradnika je ostala ista. Redateljsku palicu drži Patty Jenkins, Gal Gadot i Chris Pine su još uvijek glavne zvijezde.


View this post on Instagram

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Film je odgađan nekoliko puta ove godine zbog pandemija koja je utjecala na svaki kutak svijeta i svaki djelić čovječanstva, ali napokon ćemo ga imati priliku pogledati za Božić ove godine – ili u kinima ili na usluzi HBO Max ako se znaš snaći. Ako se ne znaš snaći, bit će kratko iza Božića na balkanskim kanalima.

.

TAGOVIDC dceu gal gadot superjunački filmovi wonder woman wonder woman 1984