Komadi & Sex

Sloboda sisama

Aside Banners

Katy Perry golim sisama poziva Amere da glasaju na predstojećim izborima

Izgleda kako su nadolazeći američki izbori jedan od najvažnijih događanja ove godine, a niti zvijezde nisu po strani kada se radi o promociji kandidata.

Piše , Objavljeno

Do prije godinu dana nitko nije vjerovao kako bi se SAD mogao naći u ovakvoj situaciji, ali sada postoje itekako velike šanse kako će Donald Trump postati novi predsjednik najmoćnije države svijeta, čega bi se trebali bojati i Ameri, ali i svaki drugi čovjek, životinja, biljka, gljiva, protozoa i bilo koji drugi organizam na planeti. Nešto što je počelo kao zajebancija se sada pokazuej pravim problemom, pa su mnogi odlučili učiniti sve u svojoj moći da zaustave Donalda i povećaju šanse za pobjedom manjeg zla, Hillary Clinton. U tu su se pravednu borbu uključile i slavne zvijezde, koje ovih dana provode agresivnu marketinšku kampanju kojom se poziva građane da se registriraju i glasaju na predstojećim izborima, sa jasnim ciljem da se stimulira one malo indiferentnije i izborima nesklonije birače koji po statistikama svoj glas obično daju liberalnijoj (u ovom slučaju Clinton) opciji. Mnogi su se okušali u ovakvim pozivima, ali Katy Perry je bome zasjenila sve!

Kako je prije par tjedana i najavila, Katy je skinula sve sa sebe kako bi potaknula građane na glasanje, a jedino što je u cijeloj ovoj reklami loše jest činjenica da su joj zblurali sve one dobre dijelove. Dobro, znamo da ispod svega nije gola, ali svejedno, voljeli bismo vidjeti i necenzuriranu verziju! U svakom slučaju, ovakve nas promocije ne bi nagnale da glasamo, ali bismo svakako krenuli surfati neke druge stvari…

TAGOVIglasanje gola izbori Katy Perry SAD seksi sise

Komentiraj