Komadi

Aside Banners

IMA NADE! Bivša UFC-ova borkinja napokon odgovorila što misli o otvaranju OnlyFansa

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Mnogi fanovi UFC-a znaju kako je njihov roster u ženskoj kategoriji pun lijepih borkinja koje se bore ili su se borile u ovom okrutnom sportu. Od Paige VanZant, Rachael Ostovich, Gine Carano i Ronde Rousey. Niti jedna od njih više se ne bori u UFC-u te su se okrenule nekim drugim poslovima koji su nešto blaže prirode.

Mnogi su pomislili kako bi njihovim koracima mogla krenuti, sada već bivša UFC borkinja Liana Jojua. Otpuštena je iz promocije nakon što je upisala tri poraza u četiri nastupa, no fanovima je za oko zapela zbog onoga što prikazuje izvan ringa. Ova lijepa Gruzijka rekla je da razmišlja o brojnim prijedlozima obožavatelja koji joj nakon otkaza iz najveće svjetske promocije preporučuju da otvori račun sa sadržajem na OnlyFansu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Liana Jojua (@likajojua)

Sama kaže da ima dvostruki stav prema takvim komentarima. Kako je otkrila u posljednjem intervjuu, drago joj je da toliko ljudi obraća pažnju na nju i pišu joj komentare, a što se tiče konkretnog prijedloga za kreiranje sadržaja za odrasle, smatra kako to nije nešto potpuno neprihvatljivo. To bi u prijevodu moglo značiti da postoje šanse za tako nešto u budućnosti.

Liana Jojua (Izvor - Instagram) 28
Galerija

IMA NADE! Bivša UFC-ova borkinja napokon odgovorila što misli o otvaranju OnlyFansa