Komadi

jesi li fan?

Aside Banners

Na OnlyFans dolazi i hrvatsko pojačanje, želi se probiti u svijetu

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram /Canva edit

Hrvatska Instagram manekenka sa preko 450 tisuća pratitelja odlučila se pridružiti najbrže rastućoj društvenoj mreži – OnlyFans.

Kim Lamarin svestrana je Hrvatica sa prebivalištem u Austriji. Karijeru je napravila objavljujući slike na Instagramu, ali se ubrzo prebacila u druge vode. Prvo je objavila pjesmu Save Myself inspiriranu Netflixovim hitom La Casa De Papel. Uskoro su uslijedile i nove pjesme, a posljednja Vozi u tri mjeseca skupila je preko 2 milijuna pregleda na YouTubeu.

Uz glazbenu karijeru, Kim se upustila i u modu pa je tako osnovala svoj modni brend Lamarin, fokusirajući se na sportsku opremu za žene. Osim svog brenda često reklamira i mnoge druge proizvode za ljepotu te je uključena u trgovanje kriptovalutama. Očito puna talenta, sada se odlučila pridružiti i OnlyFansu. Jedno je sigurno, jako joj dobro ide. Nedavno se pohvalila kako je u 1% najpopularnijih autora na ovoj platformi, poznatoj po autorskom sadržaju za odrasle. Da biste vidjeli kakav Kim sadržaj stavlja na OnlyFans morat će te izdvojiti 10 dolara, odnosno nešto više od 70 kuna. Ako nas pitate, treba podržati naše ljude u probijanju na svjetskom tržištu.

Kim Lamarin 12
Galerija

Na OnlyFans dolazi i hrvatsko pojačanje, želi se probiti u svijetu