Komadi

yeezy taught me #3

Aside Banners

Nakon Kim Kardashian, Kanye West ljubi novu ljepoticu. Znali smo da ju znamo odnekud

Piše , Objavljeno

Izdržite ovu sapunicu u idućem paragrafu, isplatit će se kad dođemo do glavne akterice ovog članka.

Kanye West i Kim Kardashian su se razveli, Kanye West je prolio dušu i srce u svoj novi album, na javnim nastupima je tražio svoju Kimberly da se vrati dok je ona ljubovala okolo s dežurnim rebound likom – komičarem Peteom Davidsonom. Čini se da je Kanye West ipak brzo nastavio dalje, sada je Julia Fox zjenica oka njegovoga. *udah*

Nakon Amber Rose i Kim Kardashian, sada i Julije Fox, možemo reći kako Kanye West ima lajtmotiv u svojim vezama. Privlačne žene s istaknutim oblinama.

Kada smo prvi put vidjeli medijske napise, ime “Julia Fox” nam je zvučalo poznato, ali kada smo vidjeli njezine fotografije – brzo smo prepoznali o kome se radi.

Julia Fox je glumica koju smo gledali u histeričnom i tjeskobnom trileru braće Safdie “Uncut Gems” u kojem je Adam Sandler odradio nevjerojatan posao. Julia Fox glumi Sandlerovu ljubavnicu koja mu pomaže provesti neke njegove planove u djelo. Sumnjamo da ćemo taj film gledati tako skoro jer je baš stresan, ali smo oduševljeni njezinom ulogom i njezinom pojavom. Čak su i behind-the-scenes videi sa snimanja filma fantastični.

Angažirao ju je i Steven Soderbergh za svoj film u kojem glume SVI IKAD – No Sudden Move i sigurni smo da pred njom svijetla budućnost.

Julia je i umjetnica, izlaže u galerijama, slika i fotografira. Možda su je afiniteti prema umjetnosti bacili u smjeru gospodina Westa? Nećemo dalje sa žutilom. Svi znamo da ste tu zbog galerije.

Julia Fox s prijateljicom, žena je ikona
Galerija

Scene iz filma PVT Chat gdje Julia glumi djevojku s kamere (da, baš takve kamere) nismo mogli staviti zbog potpune golotinje. Ipak smo mi obiteljski portal. Idesh is for the kids.

Nakon Kim Kardashian, Kanye West ljubi novu ljepoticu. Znali smo da ju znamo odnekud