Komadi

nova kim?

Aside Banners

Nekoć je bila Disney zvijezda, a sad oduševljava izazovnim fotkama s jahte

Piše , Objavljeno

Bella Thorne je bila zvijezda na Disney Channelu, a onda joj je dosadio imidž dobre djevojčice pa je odlučila postati zločesta djevojka. OnlyFans je došao u pravo vrijeme i tamo je u jednom danu zaradila milijun dolara. Rekla je kako je to koristila kako bi metodološki istražila ulogu za film Seana Bakera. Režirala je i pornografski film Her & Him za Pornhub 2019. godine.

Susrela se s razljućenim fanovima na OnlyFansu i ostalim društvenim mrežama zbog svojih metoda zarade, ali čitavo vrijeme svoje fotografije i video materijale dijeli potpuno besplatno na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Bella se nedavno zaručila za talijanskog glazbenika Benjamina Mascola, ali i dalje nastavlja izazivati pažnju medija i fanova na društvenim mrežama svojim izazovnim fotkama. Na sve strane smo vidjeli “članke” o Belli Thorne na jahti te na odmoru u Miamiju pa smo i mi odlučili uzeti dio kolača jer je očito da su svi zaintrigirani.

Pogledajte u galeriji o čemu se točno ovdje radi.

Bella Thorne 6
Galerija

Izašla je i vijest da će Bella Thorne i njezine sestre popuniti rupu u svijetu reality televizije nakon što su Kardashianke (i Jennerice) otišle u reality mirovinu. Nije da nas zanima previše, nismo ni gledali Keeping Up With The Kardashians, ali je ta emisija učinila mega-zvijezde od čitave obitelji. Ako Thorneova i seke odigraju dobro, čeka ih ista stvar.

Nekoć je bila Disney zvijezda, a sad oduševljava izazovnim fotkama s jahte