Komadi

#SAMOLJUBAV

Aside Banners

Nikad nije bilo lakše! Ako žena pokazuje ove znakove, sviđaš joj se 100 posto!

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Pitanje vrijedno nekoliko milijun dolara, sviđam li joj se? Huh! Nećete vjerovati, ali znanost je odgovorila i na to. Psiholozi već godinama proučavaju koji se hormoni luče kada se dvoje ljudi zaljubi, kako izgleda njihova neverbalna komunikacija, kako se ponašaju prema osobi do koje im je stalo… I tako u nedogled.

Donosimo nekoliko znakova na temelju kojih ćeš zaključiti je li cura koja ti se sviđa „pala“ baš na tebe!

  • Kad stojite i razgovarate, bacite pažnju na smjer u kojem su okrenuta njezina stopala. Ako su okrenuta prema vama, onda bingo! Ako je cijelim tijelom polako odmaknuta od vas i jedva vas sluša, a stopala su joj okrenuta prema nekom tamo Marku, onda ništa (sorry bro).

  • Probajte je napraviti ljubomornom, ali na kratko. Spomenite neku prijateljicu koju i ona poznaje i pohvalite tu prijateljicu. Ako vas ignorira ili kaže: „pa nije mi baš tako zgodna“, ljubomorica izlazi na vidjelo i to je potencijalni win za vas! Ako vas potakne da se pokrenete i krenete u zavođenje te prijateljice o kojoj pričate, onda je to preooočiti friend zone (žao mi je).

via GIPHY

 

  • Poslali ste joj poruku i odgovorila je idući dan. To i nije baš najbolji znak, ali sve ovisi u kojim se okolnostima vaša draga nalazi. Ma koga lažemo!? Danas i tako svi spavamo s mobitelima, u tom slučaju neodgovaranje na poruku je čisti dokaz nezainteresiranosti (traži dalje).

  • Bili ste na spoju, bilo je zabavno. Otpratili ste svoju dragu kući i sad čekate taj famozni poljubac, poljubiti je ili ne?! Paaa… Obratite pažnju gleda li vas djevojka direktno u oči ili u usta, ako je jedno ili drugo – odvažite se i poljubite je (nećete zažaliti). Ako vas vaša šinjorina ne doživljava i zuji pomalo, onda je lijepo pozdravite i zaželite joj lijepe snove (više sreće drugi put).

Ovi znakovi ništa ne moraju značiti, sve ovisi o situaciji. Mogu vam poslužiti kao putokaz, ali nikako se nemojte slijepo držati uputa. Uvijek je dobrodošla improvizacija i upotreba kreativnosti u zavođenju. Dečki moji, prije svega budite kavaliri – žena na to padaju 100%!

TAGOVIdating komunikacija ljubav znakovi