Komadi

muke u ljubavi

Aside Banners

Playboyjeva zečica tvrdi da ne može pronaći ljubav jer je – prelijepa

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Čovjek bi pomislio kako Playboyjevi modeli nemaju problema s potragom za prinčevima na bijelom konju – ili barem prinčevima u bijelim autima s propetim pastuhom na haubi. A kad ono…

Elizabeth Marie Chevalier ima 27 godina i živi u San Diegu gdje radi kao model za časopise kao što su Playboy i Maxim, a također ima i vlastiti OnlyFans račun.

Iako bi na prvu pomislili da se ova manekenka mora braniti od udvarača svakodnevno, ona tvrdi da to nije tako. Ne samo da nema dečka, nego ih ima problema i pronaći, a za sve je kriv njezin, kako kaže, dobar izgled koji plaši muškarce.

U intervjuu za Jam Press ova starleta je izjavila: „Izlasci su teški. Dečki se boje jer sam tako lijepa. Visoka sam, lijepa i imam vrlo snažnu osobnost.“

Njezinu osobnost možete pogledati u galeriji.

Mariechev 12
Galerija

Sve fotografije su preuzete s Instagrama @marieechev

Nije to kraj muka za Elizabeth, niti spojevi joj ne pomažu jer muškarci ne mogu i ne znaju razgovarati s njom. Nema samo problema s muškim rodom, već i sa ženama koje su ljubomorne na nju. Tako je ispričala kako je na zabavi jedna djevojka počela vrištati na nju, nakon što joj je njezin dečko prišao.

Kako osvojiti Elizabeth? Kaže vrlo jednostavno, mora joj se prići i reći „Bok ljepotice, mogu li te zamoliti za spoj?“

Očito nekima treba sve nacrtati pa je tako jadna Elizabeth sve preuzela u svoje ruke i objasnila. Sada je sve na muškarcima.

Playboyjeva zečica tvrdi da ne može pronaći ljubav jer je – prelijepa