Komadi

masne pare

Aside Banners

Počela je kao tinejdžerica na TikToku. Sada zarađuje više nego što možete zamisliti

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot / Instagram

Već nam je godinama poznato da starije generacije odmahuju rukom na tehnologiju, a nerijetko čujemo i “bolje se ti drži knjige, makni se od računala/mobitela”. Uopće nam nije žao što to moramo reći, ali to više ne vrijedi.

Loren Gray je pjevačica i internet-model, a svi znamo da se to počelo širiti i na svijet stvarnog modeliranja za brandove ako na Instagramu i TikToku ide dovoljno dobro.

Loren Gray ( Izvor - Instagram @loren) 20
Galerija

Izvor: Instagram @loren

Tek joj je 20 godina, ali na Internetu je započela svoj put prema zvijezdama još kada je imala svega 13 godina. Na TikToku (tada Musical.ly) je dijelila video zapise sebe kako pjeva. Kasnije je postala i TikTok zvijezda s najviše followera, a u ovom trenutku je “tek” 13. na listi, jedno mjesto iznad Dwaynea Johnsona, s čak 54.5 milijuna followera.

Pjevanjem je osvojila Internet. Možete biti sigurni da nije u pitanju scenarij “ona mala od susjeda što kmeči”, zahvaljujući talentu je potpisala ugovor s Virginom i Capitol Recordsom.

Osim glazbe i modeliranja, ima i Youtube kanal na kojem dijeli savjete vezane za ljepotu.

Samo od sponzorstava i prodaje mercha je u 2019. godini zaradila 2.4 milijuna dolara. Forbes piše o njoj, a našla je i svoje mjesto na njihovoj listi “30 ispod 30” u kategoriji društvenih mreža. Dragi boomeri, Internet nije šala.

Počela je kao tinejdžerica na TikToku. Sada zarađuje više nego što možete zamisliti