Komadi

parice idu

Aside Banners

Samohrana majka jedva sklapala kraj s krajem, a sad masno zarađuje na OnlyFansu!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Hrvatskim kupci su doticaj s kuponima za hranu imali isključivo kroz filmove i serije iako poveći broj hrvatskih kupaca itekako skautira tjedne kataloge trgovačkih lanaca u potrazi za povoljnijim cijenama.

Jednoj samohranoj majci iz Ujedinjenog kraljevstva su kuponi za hranu bili stvarnost. Njezino ime je Rebecca Goodwin, 28 godina joj je, a jedva je prehranjivala svoje dvije kćeri. Najviše ju je potreslo što nije mogla kćeri priuštiti slavlje prvog rođendana.

Sada zahvaljujući OnlyFansu zarađuje i više nego pristojno. Zarada je pristojna, način zarade mora ocijeniti svaki čitatelj za sebe.

Nakon što je otvorila profil na OnlyFansu, u 10 dana je zaradila 1.6 tisuća funti, a sada zarađuje do 100 tisuća funti mjesečno.

Ova majka je uspjela kupiti kuću i automobil. Ni više ni manje nego Porsche čija je cijena bila oko 45 tisuća funti. Nije mogla dobiti kredit jer se njezin posao ne smatra stabilnim izvorom prihoda pa je skupljala novac kako bi si mogla priuštiti novi dom. I uspjelo joj je.

Becky Goodwin (Izvor - IG) 2
Galerija

Starija kći zna čime se majka bavi i uopće joj to ne smeta. Barem tako tvrdi Rebecca.

Izjavila je kako dobiva čitav niz čudnih zahtjeva, a najčudniji je odbila.

„Muškarac me pitao da se pokakam u Tupperware i da ga pošaljem poštom, ali nisam to napravila.”

Poštom je pak slala vodu u kojoj se kupala i rabljeno donje rublje. Klasika.

Ako se ne želite pretplatiti na njezin OnlyFans, na Twitteru također dijeli fotografije, ali znatno izazovnije nego na Instagramu.

Samohrana majka jedva sklapala kraj s krajem, a sad masno zarađuje na OnlyFansu!