Komadi & Sex

Teška ljepotica

Aside Banners

Kylie Jenner nas ponovno provocira seksi fotkama i pirsanim bradavicama

Nije pristojno da slinimo za djevojkama isključivo zbog njihova izgleda, ali pošto nismo upoznati s karakterom Kylie Jenner, jedino nam to za sada preostaje.

Piše , Objavljeno

Nije nikakva tajna kako ne volimo ništa što ima veze s klanom Kardashaiana i Jennera te nas uopće ne zanimaju njihove obiteljske zavrzlame, problemi i poslovi, ali moramo priznati kako ova široka familija ima uistinu zgodne ženske članice. I dan-danas svako malo upalimo pornić od najslavnije sestre Kim, koji i dalje stoji vrlo visoko što se tiče same kvalitete i izvedbe… negdje tamo uz bok našoj dragoj Severini. S druge pak strane žestoku naviru mlade snage i uzdanice familije, a posebno se ističe 19-godišnja Kylie Jenner, koja je još kao maloljetnica provocirala, toliko, da je na trenutke bilo čak i neugodno.

Cura je na račun svoje obiteljske slave i uistinu neupitne ljepote (potpomognute s par kvalitetnih plastičnih operacija) te turbolentne veze s reperom Tygom postala vrlo jak brand, a posebno je popularna njezina linija kozmetike koja se razgrabi doslovno u minutama po lansiranju. Kylie (odnosno ekipa koja joj vodi poslove i zgrče milijune) je sada odlučila otvoriti svoj prvi pop-up dućan kozmetikom i to u jednom kalifornijskom trgovačkom centru, a kako bi ga promovirala učinila je ono što najbolje radi: fotografirala se oskudno odjevena i u provokativnim pozama.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Bome Tygo sine, nije da si previše talentiran, ali imaš opasne sreće. Kylie izgleda apsolutno prekrasno, a za oči svakako zapinju vrlo vidljivi pirsevi na bradavicama. Neki ih vole, nekima se takva moda ne sviđa, ali malo tko će reći kako ovoj curi ne stoje. Mi smo zahvalni što mlada Kylie, kao niti jedna od njezinih sestara, nema nimalo srama što se tiče svog tijela, a veselimo se kako ćemo u budućnosti ponovno imati prilike uživati u ovakvoj grešnoj provokaciji!

TAGOVIbradavice Kylie Jenner ljepotica pirs seksi sise

Komentiraj