Komadi & Sex

samo guzice, ništa sise

Aside Banners

Kylie Jenner nosi Kylie na majici – a dio printa je i njezina obnažena stražnjica! Kupit ćemo

Piše , Objavljeno

Kylie Jenner predstavlja današnju kulturu, predstavlja uzore mladim djevojkama diljem svijeta koja bez ikakvih vještina i sposobnosti (iako se priča da potajno pjeva u nekom beznačajnom bendu) zarađuje nevjerojatne novce.

Mi ju volimo vidjeti i sigurni smo da svojim followanjem i lajkanjem doprinosimo čitavoj mašineriji nekih novih zvijezda koja prodaju svoja tijela i imena u svim mogućim oblicima.

The Exclusive Cheeks Tee Available Tomorrow Only at 9am pst

A post shared by Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) on

Limited edition CHEEKS tee, launching tomorrow at 9am pst

A post shared by Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) on

Limited edition CHEEKS tee, launching tomorrow at 9am pst

A post shared by Official Kylie Jenner Shop (@thekylieshop) on

Tako je Kylie izbacila kolekciju odjeće koja podsjeća na neka stara vremena kad su se na majicama nosili 2Pac i Backstreet Boysi, samo što je na majici, naravno, isprintana Kylie. Njezina pozamašna stražnjica je u prvom planu i ne možemo reći da smo zgroženi. Čak štoviše, želimo majicu. Još kad bismo saznali koji parfem Kylie šprica po sebi pa da majica i miriše na nju – to bi bila prava stvar.

Jennerice i Kardashianke su optužene da kradu ideje i dizajnove od manjih dizajnera bez ikakve atribucije ili isplate tim dizajnerima, ali hej, čak i kad bi ih tužili ti manji dizajneri, vojska odvjetnika iza obdarenih ljepotica bi ih smlavila. Tako da… Mislimo da ćemo si sami isprintati majicu s Kyliejinom guzicom kao čin borbe protiv establishmenta. Zapravo – nemamo novaca za majicu i sve moguće poreze i carine iz Amerike. Ako vi imate, majice kratkih rukava i dugih će biti dostupne od danas, 3. ožujka na stranici Kylie Shop.

TAGOVIkim kardashian komadi Kylie Jenner

Komentiraj