Komadi & Sex

Čeka je još puno posla

Aside Banners

Manekenka koja zbog izazova mora popušiti milijunima Talijana kaže kako je “umorna nakon prve postaje ture”

Kada god želiš malo pozornosti, objavi kako ćeš ga popušiti polovici nacije i sigurno nećeš pogriješiti. Bonus je što će ti roditelji biti itekako ponosni!

Piše , Objavljeno

Čak i u svijetu talijanskih glamour modela, ime Paole Saulino ne znači mnogo, jer je, ruku na srce, nebitna. Nije nešto pretjerano zgodna niti atraktivna, ali cura jednostavno želi biti zvijezda i spremna je učiniti svašta da to i postane. Kada su Talijani prošle godine izašli na referendum kako bi glasali o ostanku ili izlasku iz Europske Unije, Paola je zamijetila priliku da vrlo brzo postane jako popularna, pa je objavila kako će pružiti oralno zadovoljstvo svakome tko na tom referendumu glasa “NE“, odnosno protivi se izlasku Italije iz EU.

paulina

Iako ovakve populističke egzibicije uglavnom nitko ne uzima za ozbiljno, Paola je spremna ispuniti svoje obećanje. Zato je krenula na turneju koja obuhvaća 10 velikih talijanskih gradova, gdje navodno ispunjava svoje obećanje… i svoja usta! Iako postoje određena svjedočanstva kako je cijeli ovaj projekt istinit, ne znamo kako bi netko dokazao da je glasao s “NE” na tajnom referendumu, ali Paolu to ne smeta previše pa je njezina #pompatour (pompa je talijanska riječ za oralni čin zadovoljavanja muškarca) itekako popularna. Siječanjska turneja je započela u Rimu, a njezin prvi dan je završen ovom objavom:

Je li ovo nekakava metafora ili je uistinu umorna od silinih kobasica koje je strpala u usta, možemo samo nagađati, ali sudeći po njezinom Instagram profilu, ne bismo se začudili da stvarno ispunjava svoje ciljeve. Problem bi joj mogao biti eventualno to što je čak 19 milijuna ljudi na referendumu glasalo sa “NE”, a to je uistinu jako puno posla. No poduzetna Paola skuplja followere i prodaje majice i šalice s natpisom svojeg projekta, što se možda čini simpatičnim, ali svakako nije nešto s čime biste voljeli doći na vrata svojoj djevojci ili ženi.

A ništa, pošto se trenutno igra Svjetsko rukometno prvenstvo, a naša ekipa poslovično “chokea” kada je najpotrebnije, možda bi se neka djevojka htjela javiti s obećanjem da će dodatno uljepšati dane mnogih Hrvata ukoliko Hrvatska osvoji zlato? Bilo bi to uistinu lijepo i prije svega, patriotski!

TAGOVIbj model oralni seks Paola Saulino pušenje referendum seks talijanka turneja

Komentiraj