Komadi & Sex

Sada imamo dvije...

Aside Banners

Margot Robbie je čisti seks u ulozi Harley Quinn, ali ova je ljepotica možda čak i bolja!

Može ona biti luda koliko treba, ali Harley Quinn nam je uvijek bila žešća napetica. Margot Robbie je to potvrdila. Laura to zakucava!

Piše , Objavljeno

Jedan od najboljih elemenata vjerojatno najvećeg ljetnog razočaranja, blockbustera Suicide Squad, je svakako bila Margot Robbie u ulozi iznimno nestabilne, istetovirane i brutalno seksipilne Harley Quinn. Istina, sam njen lik nakon nekog vremena postane pomalo iritantan, ali Margot je toliko prekrasna da nam jednostavno ne može dosaditi gledati ju i sliniti na svaki njezin pokret. Naša je jedina želja bila da postoje barem dvije takve, a izgleda kako se ona i ostvarila jer Laura iz Sydneya kopira Margotinu Harley toliko dobro da nam je iznimno teško reći o kojoj se od tih ljepotica radi!

Laura ima 21 godinu i cosplayom se bavi odnedavno, a zahvaljujući svom izgledu i vrlo dobrom kostimu i šminki vrlo je brzo postala prava internet senzacija i vrlo poželjan gost na svim geekovskim zbivanjima. Kaže kako uživa u tome da svojom pojavom uveseljava ljude te se ne namjerava prestati baviti ovim poslom, a najavljuje i kako će u skorijoj budućnosti probati složiti i neku svoju verziju kultne Jokerove ljubavnice. Mi pozdravljamo njezine planove i svakako ćemo biti tu da ih popratimo!

TAGOVIbatman cosplay harley quinn hot joker laura margot robbie seksi

Komentiraj