Komadi & Sex

Aside Banners

Mia Khalifa odgovorila na jedno seksualno pitanje na koje svaki muškarac želi znati odgovor

Piše , Objavljeno

U intervjuu za Men’s Health, Mia Khalifa, bivša porno zvijezda, današnja sportska komentatorica i model te naša vječna muza, odgovorila je na sedam najčešće guglanih pitanja o seksu.

Mia je odgovorila na pitanja o analnom seksu, orgazmima, je li veličina zbilja bitna, ali i na najveću geometrijsku tajnu ikada…

Gdje je G točka???


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mia K. (@miakhalifa)

Pa evo što Mia kaže o najtraženijoj točki na svijetu.

G-točka se nalazi na gornjoj stijenci vagine, na pola puta između otvora i vrata maternice. Znate da ju dodirujete kada osjećate kao da dirate malo grublju površinu, poput površine oraha. To se razlikuje kod svake djevojke i potrebno je malo eksperimentiranja.

Taman kad smo pomislili da je misterija napokon riješena, Mia je zakomplicirala čitavu priču nadodajući da je svaka cura drugačija i da se kod svake do ove točke dolazi malo drugačije, a ona osobno preferira podražaj klitorisa te rijetko doživljava orgazam od penetracije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mia K. (@miakhalifa)

U vezi s G točkom, nadovezuje se  i sljedeće pitanje a to je…

Kako ženu dovesti do orgazma?

Mia je očekivano odgovorila da to ovisi od žene do žene, no ipak je ponudila pokoju smjernicu.

Većini žena je potrebno mnogo predigre kako bi bile dovoljno napaljene da dožive orgazam. Ne radi se samo o pronalaženju G-točke – radi se o hrpi različitih čimbenika, kao što su ljubljenje i uzimanje vremena i vaša nježnost ili čak grubost, ovisno o tome što djevojka želi. Ne postoji određeno vrijeme koliko predigra mora trajati – morate osjetiti vibru.  Žena ne želi da seks odmah započme – želi da je malo izazivaš.

Mia je otkrila i jednu stvar koju nikada, ali nikada ne bi smio pitati ženu tijekom seksa, a to je…

“Je li unutra?”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mia K. (@miakhalifa)

Koliko se god smatrali dobrima i bez obzira na veličinu opreme, svaki muškarac je s novom ženom u krevetu pomalo nesiguran, upravo radi ranije spomenutog, a to je da je svaka drugačija. Logično se nameće sljedeće pitanje…

Kako znaš da radiš nešto kako treba?

Po Mijinom receptu, bitno je osluškivati i ne postavljati puno nesigurnih pitanja.

Pogledajte je i slušajte je i osjetite je. Ne preispitujte se. Ne pitajte ju: “Je li to u redu? Želiš li još ovoga? Želiš li još toga? ”Slušaj ju. Ako je stenje, uživa u tome. Ako joj se tijelo počne tresti, ili ako izgleda kao da netko nad njom vrši egzorcizam, blizu je. To je obično dobar znak.

A sad uzmite dubok udah jer netko s iskustvom odgovara na najvažnije pitanje-

Je li veličina bitna?

Ne mislim da je veličina uopće bitna. Najbolji seks koji sam ikad imala definitivno nije bio s najobdarenijim čovjekom s kojim sam ikada bila. Doista je sve u načinu na koji se odnosite prema djevojci i kako se ona osjeća prema vama. Za mene je za vrhunac bitnije kako se osjećam prema osobi, nego što radi.”

No, iako generalno “veličina nije bitna”, Mia ipak ne negira da postoji nešto što je jednostavno “premalo”, ali ako si dobar u drugim stvarima i sviđaš joj se, preći će i preko toga. Evo i par praktičnih savjeta.

Samo budi siguran u sebe. Samopouzdanje će te natjerati da izgledaš više i da ti je k**** veći. Samo se moraš uspraviti i otvoriti ramena. Ako ti je mali, možeš joj staviti jastuk pod leđa. Izbjegavajte određene pozicije kao što je doggy style. Bit će vrlo teško doći do tamo ako djevojka ima veliku guzicu ili nešto slično. “


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mia K. (@miakhalifa)


Što se tiče analnog sexa, Mia nije fan.

Jako boli. A svatko tko vam kaže da nije tako i da se “samo opustite” je potpuno ista osoba koja vam kaže da piju puno vode i dovoljno spavaju kada pitate što rade kako bi im koža izgledala tako dobro. Jedino kada djevojke rade analni seks je kada im se tip stvarno, stvarno, stvarno, stvarno sviđa.”

Na kraju svega, čini se da cijelo vrijeme pitamo kriva pitanja jer izgleda, na kraju dana bitno je samo koliko joj se sviđaš.

TAGOVImia khalifa savjeti sex

Komentiraj