Komadi & Sex

Jel mogu obje?

Aside Banners

Mislite da je Margot Robbie zgodna? Čekajte tek da vidite njezinu dvojnicu!

Malo tko može poreći kako je Margot Robbie jedna od najzgodnijih glumica i žena općenito, ali ljepota ovog života je da uvijek ima netko bolji!

Piše , Objavljeno

Nećemo se lagati: Margot Robbie je jedan jako vrući komad ženetine, a izazivamo bilo kojeg muškarca koji s njom ne bi želio provesti lude večeri po australskoj zabiti da nam kaže što dovraga nije u redu s njime?! Margot je prekrasna, ima utegnuto tjelešce, mlada je i vrlo dobra glumica, pa uistinu nema razloga zašto ne bi bila jedna od najpoželjnijih žena na svijetu. Zanemarit ćemo što se nedavno udala za nekog čobana jer znamo kako to neće trajati duže od dvije godine, pa smo već u startnoj poziciji da uletimo kada se brak raspadne.

Zapravo, ktj Margot, našli smo mi bolju! Što?!?! Kakvo bogohuljenje! Ali eto, istina je. Margotina dvojnica (u smislu kaskaderke i stand-ina) Sarah Scotford je barem za nekoliko posto zgodnija, utegnutija i seksipilnija nego Margot, a iako vjerojatno nema skillove glumačke zvijezde, nama to nimalo ne smeta. Sigurno ju ne bismo potjerali iz kreveta! Sarah je rođena Kanađanka koja je studirala modni dizajn, ali se igrom slučaja počela baviti modelingom i uskoro pronašla svoj put do malih i velikih ekrana.

A photo posted by Sarah Scotford (@sarahscotford) on

Sarah možete vidjeti (ako znate gdje treba gledati) u friškom xXx: Returno fo Xander Cage, Against the Ropes, Show Me Yours i Good Dog. Na žalost, sa svojih 15 tisuća pratitelja na Instagramu još uvijek nije niti približno dovoljan zvijezda da može loviti neke unosnije i ozbiljnije poslove, ali mi ćemo učiniti sve da joj se to dogodi. Zaslužila je!

TAGOVIdvojnica guzice hot komad margot robbie Sarah Scotford seksi sise zgodna

Komentiraj