Komadi & Sex

riri, ali druga

Aside Banners

Najdraži nam adventski kalendar: Svakog dana, jedna dama – a danas Rita Ora

Piše , Objavljeno

Sve znamo, imate adventske kalendare, sve čokolade ste pojeli prvi dan, o svemu ste obavijestili Instagram. Mi pokušavamo paziti na liniju pa izbjegavamo adventske kalendare – osim jednog. LOVE magazin ima najbolji adventski kalendar, uzmu neke od najvećih ljepotica svijeta, daju im nešto sitno odjeće čisto da se ne može reći da su gole i tada počinje shooting. Svaki dan nova ljepotica. Naravno da su to slavne gospođe i gospođice, treba im publiciteta, ona najljepša girl next door iz tvog kvarta nije dobila mjesto – bar ne još.

Zbog tog što je nama još uvijek nedjelja (čarolija rada od kuće), izdvajamo sedmi dan s Ritom Orom, djevojkom kojoj se predviđala velika karijera, djevojka poznata na ovim prostorima kao “ona koja se uspjela posvađati s nekom od silnih Karleuša”, djevojka divnog glasa i stasa, ali negdje je pošlo po krivu. Sad nastupa po njemačkim talent showovima kao gost iznenađenja kojeg nitko ne prepoznaje. E draga Rita, mi te prepoznajemo uvijek i svagda. Volimo te još od kampanje za Reebok, Hey Ya covera na Youtubeu, a bome i billboarda za Tezenis donje rublje. Nitko kao ti.

.

Ako želite više ovih advent fora – samo pratite LOVE magazin na društvenim mrežama ili pretražite #LOVEADVENT2017 za prošle neke dane kada su ugostili Emily Ratajkowski, Ashley Graham, neku Jennericu… A još njih tek stiže.

TAGOVIadvent božić komadi love magazine model rita ora

Komentiraj