Komadi & Sex

do it right

Aside Banners

Nekoliko pravila ako si jedan od onih likova čiji je ulet slanje cuge

Piše , Objavljeno

Vani si. Stojiš na šanku, pričaš s frendovima i već određeno vrijeme krajičkom oka promatraš neku slatku malu na kraju šanka čiji ti smijeh svako toliko prekida tok misli. Primjećuješ da je s prijateljicama. Zabavlja se, a ti ne želiš biti napadni smarač koji će joj uletavat i prekidat večer. Bravo za tebe!
Uostalom, sigurno ne bi bio ni prvi.

Kako privući pažnju određene dame u baru na sebe, kad to već nisi uspio samim svojim apolonskim postojanjem? Naravno, nije poanta samo u privlačenju pažnje, u tom slučaju se možeš popeti na šank i zapjevati ili izvesti neku drugu neandertalsku glupost. Poanta je da je ne udaviš, ne osramotiš se, budeš dovoljno low key, ali opet zadobiješ njenu pažnju. Na pristojan i fin način. Like a boss.

via GIPHY

Zvuči kao znanstvena fantastika?
Pa ne mora biti. Prvo treba shvatiti da muški i ženski razlozi koji stoje iza izlaska vikendom najčešće nisu ni približno slični. Djevojke, cure, žene, uglavnom izlaze kako bi se zabavile sa svojim frendicama, plesale i možda vidjele onog nekog lika koji im se već sviđa ili bivšeg. Ne novog nepoznatog lika koji bulji u njih s druge strane šanka.

Isto tako, normalna ženska ne treba tebe da joj platiš piće, ona neće ni izaći ako si ga sama ne može platiti. Ali to ne znači da je ne možeš pokušati počastiti. Ako je zainteresirana, ljubazno će ga prihvatiti i posvetiti ti nekoliko minuta vremena. Ako nije, odbit će. Ili neće jer je boli briga za tebe ali hej, free booze. Kako god bilo, počastiti pićem damu koja ti se sviđa može biti dobar ulet ako je done right. Što najčešće nije jer većina frajera koja šalje piće smatra da su time kupili vožnju u lunaparku. Smiri se, ako joj je stalo do kojeg besplatnog pića zašprehavat će konobara, ne tebe.

Kako poslati piće like a boss

Dakle, pikirao si djevojku u baru i odlučio ju počastiti pićem. Možda misliš kako je najbolja ideja da joj samo priđeš i pitaš što želi popiti. Ili “štaš popt”.

Jednostavno.

via GIPHY

Hmmm… ajmo ipak sagledati zašto to i nije optimalno rješenje. Stvar je u tome da kad joj priđeš, u slučaju da joj se baš ne sviđaš ili ima dečka ili iz xy razloga nije zainteresirana, dovodiš je u poziciju gdje te mora odbiti face to face. A to nikome nije ugodno raditi i bez obzira što ti mislio o ženama, nije im to omiljen hobi.

Želiš li joj uletiti slanjem cuge, napravi to na način da ne ispadneš nametljiv ni očajan, i prije svega da joj daš prostora, ukoliko nije zainteresirana, da te odbije na čim manje neugodan način za oboje. Naravno, pitat ćeš se “A kako će ona znati jel’ zainteresirana kada me nije upoznala?

Znati će. Jednako kao što zna na Tinderu da li da swipea lijevo ili desno. Barovi i klubovi su prilično slična stvar Tinderu, samo uživo. Ako joj se ne sviđa što vidi, neće gubiti vrijeme ni na otkrivanje tvog prekrasnog karaktera, osobnosti i zajedničkih tema. Jednostavno, nalaziš se u krcatom klubu u kojem ima plenty fishes around the bar, i ako je već zainteresirana za komunikaciju s frajerom, prvi kriterij bit će joj izgled.

Bez lažnih moraliziranja, nisi ni ti nju primjetio jer izgleda kao da igra Fortneit, zna nabrojati čitav nogometni sastav Jugoslavije ili ima posteljinu na Star Trek.

via GIPHY

Dakle, da poštediš neugodnih situacija i sebe i nju, najbolje što možeš napraviti je sprijateljiti se s konobarom. Budi simpatičan i zamoli ga da odnese tvojoj izabranici večeri piće koje pije na tvoj račun. Znači ne šalješ ono što ti piješ ili što misliš da ona pije. Isto tako izbjegavaj da ju konobar pita što će popit jer će vrlo vjerojatno (ako nije sponzoruša ili pijandura) reći ništa i neće ni pogledati u tvom smjeru. No ako joj konobar donese cugu i kaže kako je od onog šarmantnog gospodina na drugom kraju šanka, u 10/10 slučajeva će pogledati u tvome smjeru.

And the ball is on her side.

Kada pogleda, lagano se nasmiješi i podigni čašu u znak pozdrava. Nešto ovako. Pomaže ako i izgledaš kao Leo.

via GIPHY

Ovime si dao do znanja da si je primjetio i da si zainteresiran. Ona će napraviti jednu od pet stvari.

1. NAJGORI OD NAJGORIH SCENARIJ- abort the mission

Uzet će cugu, okrenuti se i neće ni pogledati u tvom smjeru. Ona je dobila besplatnu cugu i ne zanima je ništa više od toga. U minusu si na svakom polju.

2. NAJGORI SCENARIJ- abort the mission

Pogledat će te i odbit će cugu. Smatraj to lijevim swipeom. Ništa više ne možeš, a da završi dobro za tebe. Ovaj scenarij bolji je od prethodnog utoliko što makar ti možeš popit cugu.

3. TRICKY SCENARIJ – možda prođe, možda ne

Ovaj je zeznut. Uzela je cugu, nasmiješila se i digla čašu u znak nazdravljanja. No nije došla do tebe. Sada moraš koristiti svoje moći rezoniranja i pokušati biti što objektivniji (pomaže da nisi mrtav pijan). Trebaš procijeniti iz njenog govora tijela, načina smješka, duljine pogleda i xzy pokazatelja što hoće. Jel’ želi da joj priđeš ili ne želi.

Smiri se, nije toliko teško. Ako je presramežljiva da dođe do tebe, a svejedno bi voljela
uspostaviti komunikaciju- znat ćeš. Cerit će se i pogledavati u tvome smjeru. U tom slučaju imaš zeleno svjetlo. Ako nisi siguran želi li ili ne, u 99% slučajeva odgovor je
da ne želi i tada odustani.

4. NAJBOLJI SCENARIJ- u igri si

Najbolji scenarij podrazumijeva njen dolazak do tebe i nastavak razgovora u kojem napokon možeš otkriti i svoju divnu osobnost. Prošao si fazu swipea na Tinderu, sada je odlučujuća faza u kojoj već kroz prvih 5 minuta razgovora oboje vidite vodi li to unmatchu ili će priča imati nastavak. U svakom slučaju- sretno!

5. NAJBOLJI OD NAJBOLJIH SCENARIJA – U igri si + dobio si cugu

Primila je tvoju cugu, kimnula u znak zahvale, no nije došla do tebe. Nakon nekoliko trenutaka dolazi konobar i daje ti tvoju cugu koju nisi ti naručio. Piće stiže ni manje ni više nego od tvoje odabranice. U šoku si i razoružan. Imaš posla s jednom kul ribom koja ti je upravo vratila lopticu. Spremna je za igru, ali pravila ne određuješ ti.

Na koji god način uletavali ženama u baru, budite pristojni i ne sramotite ostatak muškog roda. I da- “nisam zainteresirana” je jednako validno objašnjenje kao i “imam dečka“, a najčešće je iskrenije. Ne preispitujte ga.

Živio!

TAGOVIbar cuga klub uleti

Komentiraj