Komadi & Sex

Aside Banners

Obećala da će napraviti sex tape ako nagrebe milijun subscribera na Youtubeu – što čekate?

Piše , Objavljeno

U nevjerojatnim vremenima živim. Nekoć su se sex tapeovi radili za:

1) novac
2) oživljavanje karijera
i nešto novije
3) za startanje karijera (khm Kardashianka khm)

Vloggerica Lena the Plug samo želi biti popularna djevojka. Lena Nersesian ima Youtube kanal gdje oskudno odjevena govori o svom životu. U videima se druži s pornozvijezdama, kuka kako joj Instagram ne dopušta da napravi profil, a uploadan je i osmominutni video o njezinim novim grudima. Jer zašto ne? Sve je dostupno na internetu pa zašto se ne bi i pohvalila najnovijom investicijom koja će joj osigurati slavu.

U jednom videu (ovaj iznad) je najavila kako će napraviti sextape ako i ona i njezin dečko, još jedan prokleti Youtuber skupe po milijun pretplatnika. Kolike su šanse da ćeš pronaći svoju srodnu dušu – a da je ta osoba isto, onak totalno, kreativan i mlad Youtuber? Eto. Ako želite dati svoj doprinos njihovom plemenitom cilju, pretplatite se na njhove kanale.

U pet dana od objave videa, Lena je skupila 100 tisuća subscribera, a Adam22 nešto više od 380 tisuća. Hoće li se ovo stvarno dogoditi ako ostvare zadani cilj? Podsjećamo da je PewDiePie obećao gašenje računa ako skupi 50 milijuna pretplanika. I što se dogodilo? PewDiePie ima 52 milijuna pretplatnika i ugasio je račun, ali ne onaj glavni koji mu donosi čitavo bogatstvo svakog dana već neki drugi, potpuno sporedni Youtube račun.

Redditom se šire priče kako sex tape već postoji. Mi ćemo ovaj put preskočiti istraživačku stranu novinarstva i dopustit ćemo vam da “seks kasetu” iskopate sami. Ako ona stvarno postoji.

TAGOVIsextape youtube youtuber

Komentiraj