Komadi & Sex

parice idu

Banner 300

Ona rječito ponižava muškarce za novac “Glumim da im razaram brak, kupuju moju kosu i odrezane nokte”

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot / IG

Slika domine ti je već urezana u mozak. Sva u koži, ponekad s maskom, ima bič, ima lance. Ponekad svijeću. To nije slučaj s ovom dominom. Ona muškarce ponižava riječima. Umjesto da ode u novinare ili copywritere, odlučila je puno bolje unovčiti svoj talent (za razliku od nas).

Njezino ime je Ceara Lynch, možda je i najpoznatija domina koju zovu humiliatrix. Ne znamo kako bi jezični puristi preveli ovaj pojam, ali mislimo da je nužan u našem jeziku. Kao srednjoškolka je bila na razmjeni u Japanu, gdje nije baš znala jezik pa je većinu vremena surfala internetom. Jedan perverznjak joj je ponudio 250 dolara za pola litre njezinog urina i nošene gaćice. Gadila joj se ta misao, ali kasnije je ipak pristala. To je bilo prije više od 15 godina, danas je vlasnica više domova u Portlandu.

Muškarce ponižava riječima, uopće ne fizički. Nijednog klijenta nije vidjela uživo, sve ide preko mikrofona i web-kamere. Prodaje i osobne predmete – od pljuvačke, odrezanih noktiju, vlasi kose do korištenih tampona. Za takve predmete dobiva između 100 i 200 dolara. Baš kao što dobra stara izreka kaže “svako govno će naći svog kupca”. A kad smo kod govana, Ceara prodaje i uzorke vlastite stolice za bijesne pare. Nije otkrila točnu cifru, ali su u pitanju tisuće. Možda je baš upravo na ovo mislila bivša predsjednica kada je rekla da u nekim zemljama plaćaju po 8000 eura za posao online.

Ceara Lynch 1
Galerija

Ceara je glumila i u filmu Use me, trileru gdje igra sličnu ulogu svom svakodnevnom poslu. Snimatelj dokumentaraca počne koristiti online usluge domine koja ponižava. Nismo ga gledali, ne vjerujemo da je dobar, ali vjerujemo da je zanimljiv. Na IMDB-ju ima ocjenu od 4.2, a na Rotten Tomatoesu 86 posto pa nismo sigurni kome vjerovati. Svakako izgleda zanimljivo, evo i trailera.

Nakon 2019. godine se ne piše previše o njoj, ima svega 67 tisuća followera na Instagramu, ali smo sigurni da na drugim platformama koje više plaćaju ima puno više sadržaja. Toliko duboko nismo kopali.

Kaže kako muškarci (osim stopala), najviše traže nekog tko će im upropastiti brak, nekog tko želi njihov novac. Naravno, mora biti femme fatale, bez toga ništa. Primijetila je i kako se iz mainstream pornografije polako javlja “step” trend – onaj koji uključuje pomajke i polusestre. Ceara se nikad ne skida gola, samo govori u kameru, a novac stiže.

Kaže kako je to posao kao i svaki drugi te da ga mora redovito obavljati – objavljuje video sadržaje, vodi aukcije za osobne predmete, nema stajanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ceara Lynch (@cearalynch)

Ako vam je ovo dalo ideju za posao, sumnjamo da HZZ dijeli poticaje za samozapošljavanje za poslove ovakve prirode, ali uvijek možete probati solo, možda baš pronađete svoju publiku koja će vas obožavati.

Ona rječito ponižava muškarce za novac “Glumim da im razaram brak, kupuju moju kosu i odrezane nokte”