Komadi & Sex

Aside Banners

Atraktivna sportašica se ostavila nogometa zbog znatno unosnije karijere

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Madelene Wright do prije nekoliko godina bilo je ime poznato samo maloj grupi ljudi koja prati englesku žensku nogometnu ligu. Ova bivša igračica Charlton Uniteda vrlo rano je završila svoju nogometnu karijeru.

Ne, nije joj se dogodila teška ozljeda od koje se nikada nije oporavila, ako ste na to prvo pomislili. Naime, u prosincu 2020. godine Charlton United ju je otpustio nakon što je na Snapchatu objavila video u kojem pije za volanom svog Range Rovera i udiše balon helija. Nije to bio njezin prvi skandal. Prije vožnje u pijanom stanju snimila je i video u kojem drži psa koji upravlja volanom od auta. Sigurno mu jako vjeruje.

Charlton nakon toga nije imao izbora i otpustio je 23-godišnju igračicu. Ali ako Charlton nije imao izbor, to ne znači da isto vrijedi i za Madelene. Ona je nakon tog skandala krenula nekim potpuno drugim putem koji joj je donio vrlo veliku zaradu za samo nekoliko mjeseci.

Već za vrijeme karijere počela je dobivati razne ponude vezane uz promoviranje brendova odjeće, a nakon prekida nogometne karijere potpuno se prepustila tome. I da, pokrenula svoj OnlyFans. Zapravo, na njemu je zaradila više od pola milijuna funti od kako je počela objavljivati svoje slike. Jedna mjesečna pretplata na njezin sadržaj na OnlyFansu košta 24 funte, odnosno 215 kuna. Vrijede li njezine slike tih novaca nismo provjeravali, ali ne može se poreći da joj jako dobro ide.

Madelene vrdi kako joj je OnlyFans promijenio život, ali da je njezin konačni cilj biti uspješna poslovna žena. Želi se baciti u posao sa nekretninama koji joj je uvijek bio najviše privlačan. Naravno, mi uvijek navijamo za ostvarenje snova, ali zašto mijenjati nešto što provjereno radi?

Madelene Wright on beach
Galerija

Atraktivna sportašica se ostavila nogometa zbog znatno unosnije karijere