Komadi & Sex

Ne vjerujemo svojim očima

Aside Banners

Ova utegnuta fitness trenerica dokazuje kako loš kut i perspektiva mogu svakoga učiniti debelim

Iako su svi modeli na društvenim mrežama i stranicama portala i časopisa uvijek savršeni, prava je istina kako je sve stvar kuta snimanja i držanja!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Svaki model, zvijezda društvenih mreža, manekenka, glumica ili bilo kakva “profesionalna ljepotica” zna kako i što treba fotkati (i koje programe koristiti) kako bi svaka njezina fotografija bila apsolutno savršena, a milijuni njenih sljedbenika slinili nad božanskim tijelom i licem koje joj je priroda podarila. To na žalost šalje krivu sliku, pogotovo mladim i labilnim djevojčicama, koje misle kako žena uistinu tako izgleda i koje će ponekad poduzeti uistinu drastične korake kako bi se približile svojim idolima. Na svu sreću, u zadnje je vrijeme sve jači glas onih koji zagovaraju objektivniji pogled na žene i njihov izgled te upozoravaju kako ideali ljepote koji nam se nameću nisu uistinu toliko idealni.

Jedna od takvih križarki je i Jennifer Widerstrom, profesionalna fitness trenerica koja ima toliko utegnuto tijelo da je glavna trenerica za reality emisiju The Biggest Loser, koja prati pretile natjecatelje i njihovo nastojanje da izgube što više kilograma. Eto koliko je ženska fit! Ipak, u svojoj je novoj Instagram objavi odlučila pokazati i dokazati kako niti njezino tijelo nije savršeno, tojest, savršeno je samo ako se snima pod pravim kutem i rasvjetom, te ako je ona sama zategnuta i napeta!

Jen je tako pokazala svoj šlaufić oko struka, dokazujući kako i takva bomba može (zapravo, fizički MORA) imati malo kože koja viri sa strane. Inspiracija za ovakvu objavu joj je bila australska kolegica Emily Skye, koja je nedavno također objavila usporedbu svog tijela kada je napeta i kada je opuštena, ističući kako je tajna njezinog savršenog izgleda uvelike u držanju tijela.

A bilo je i vrijeme da se počne malo više pričati o tome, jer ovakve varke uistinu ne pomažu niti ženama, a niti muškarcima koji sline na njihove fotke. Što ne znači kako mi nećemo nastaviti sliniti…

TAGOVIEmily Skye fitness Jennifer Widerstrom objektivno seksi tijelo utegnuto

Komentiraj