Komadi & Sex

Ma sve su zgodne!

Aside Banners

Ovo je 10 svjetskih država s najzgodnijim ženama, a Hrvatska nije među njima

Jasno nam je, naravno, kako ova lista nema smisla ako nema Hrvatske, ali dovoljno nam je zabavno gledati zgodne žene iz drugih država!

Piše , Objavljeno

Gotovo je nemoguće reći koja država ima najzgodnije žene, jer svaka žena ima veliki dio populacije koju možemo smatrati zgodnom. Osim Velike Britanije, oni su siroti tamo totalno failali u tom pogledu. S druge se pak strane iznimno teško odlučiti koja od svih tih država sa zgodnim djevojkama uistinu ima najzgodnije djevojke, a iako je do sada bilo hrpetina takvih lista, sve one su se temeljile na subjektivnom stajalištu jednog čovjeka ili male grupice njih, pa s toga teško možemo reći kako se radi o nečemu relevantnom.

No Kevin Leu, pokretač platforme OnAMap koaj se bavi takvim stvarima, misli kako je riješio i taj problem i to korištenjem big date, sustava u kojem koristi internet i masivne baze podataka i korisnika kako bi skupio hrpetinu podataka i onda na osnovu njih dobio određene rezultate. On je tako iskoristio preko 60 tisuća ljudi u 90-ak zemalja kako bi odredili čije su djevojke uistinu najzgodnije, a jedan od kriterija je bio i da te iste djevojke ne budu slavne ličnosti, manekenke, modeli ili nešto slično, već sasvim obične cure kakve možeš svakodnevno vidjeti na ulici. Mi ćemo za ilustraciju ipak koristiti prave modele kao predstavnice svojih zemalja, ali ako se po koricama knjiga poznaje, evo gdje se svakako trebamo preseliti!

 1. Norveška

  1

 2. Litva

  2

 3. Poljska

  3

 4. Švicarska

  4

 5. Indija

  5

 6. Švedska

  6

 7. Island

  7

 8. Irak

  Processed with VSCOcam with f2 preset

 9. Mađarska

  9

 10. Belgija

  10

TAGOVIhot komadi ljepotice najljepše žene seksi žene

Komentiraj