Komadi & Sex

Primaju li 30-godišnje muškarce?!

Aside Banners

Ovo je najnebulozniji video za regrutaciju u sestrinstvo koji smo ikada vidjeli, ali se svejedno želimo pridružiti!

Američka fakultetska sestrinstva se natječu koje će snimiti luđi video za regrutaciju, a cure s Arizona Statea su totalno skrenule s puta.

Piše , Objavljeno

Iako nam je tradicija američkih fakultetskih bratstva i sestrinstva poprilično nepoznata, lagali bismo kada bismo rekli da je to nešto što ne bismo voljeli proživjeti. Iz američkih filmova i serija dobivamo dojam kako se radi o uistinu zabavnom iskustvu, a dodatni su nam stimulans regrutacijski filmići koje kao na traci izbacuju takvi klubovi na svakom malo boljem fakultetu. Najnoviji video koji ovih dana diže prašinu jest onaj sestrinstva Alpha Phi sa Arizona State sveučilišta, koji nema previše veze sa školovanjem i fakultetom, ali kao da je to uopće bitno…

Alpha Phi Arizona State Recruitment – video:

Ovakvi filmići obično ističu jedinstvo i slogu nekog bratstva i sestrinstva, ali curke iz Alpha Phija su krenule drugim smjerom i odlučile pokazati kako život u njihovoj maloj zajednici može biti nevjerojatno zabavan. Let balonom, spuštanje cesticom na longboardu, skakanje u jezero, vožnja u rozom Jeepu, planinarenje i vožnja helikopterom iznad Grand Canyona su samo neke od aktivnosti koje su očigledno svakodnevica u Arizoni, a izgleda kako je jedini uvjet da si zgodna bjelkinja i da voliš dizati ruke u zrak i mahati njima kao da te nije briga! Nema tu govora o nekakvim predavanjima i učenju, jer život u sestrinstvu Alpha Phi je zapravo jedan veliki predivni video spot. Koga briga što to ne tangira stvarnost… mi se ne sramimo priznati kako se želimo prijaviti!

TAGOVIalpha phi arizona state bratstvo fakultet provod regrutacijski video sestrinstvo spot zabava

Komentiraj