Komadi & Sex

Prevelike lopte

Aside Banners

Ovo su grudi zbog kojih je nogometaš zamalo prekinuo karijeru! FOTO

Ok, priznajemo da svi sanjamo kako ćemo se jednog dana probuditi pored sisate plavuše (ništa ispod petice) i na trenutak pomisliti da smo u raju. A onda pročitamo priču ovog jadnika i dobro se zamislimo... Treba li nam to stvarno u životu?

Piše , Objavljeno

Bivši vratar engleske U21 reprezentacije i sadašnji čuvar mreže engleskog Peterborough Uniteda Jonathan Bond (24) nije se mogao nositi s pritiskom koji su mu stvarale dvije ogromne lopte njegove djevojke. Stvar je otišla tako daleko da je razmišljao i o prekidu karijere!

sise03

“Priznajem da me svo to zlostavljanje internetskim putem i za vrijeme utakmice natjeralo da razmišljam o prekidu karijere. Neću to ipak napraviti, jači sam od toga. Osim toga Leia mi to ne bi dopustila. Peterborough je sjajna momčad, kao što smo sjajna momčad Leia i ja”, kazao je Bond.

sise04

sise02

sise01

Leia je Leia Parker, prema navodima The Suna Britanka s najvećim grudima koje ‘hejterima’ služe za izrugivanje i nje i njenog četiri godine starijeg momka.

“Pitam se samo kako to da tvoj beskorisni dečko provodi toliko vremena igrajući se sa tvojim poput nogometnih lopti smiješno velikim grudima i opet nije u stanju uhvatiti loptu tijekom utakmice. Možda bi tebe trebalo postaviti na gol, one bi barem nešto zaustavile”, primjer je poruke koju je dobila Leia Parker na Facebook-profilu.

>> Još fora stvari i sexy cura pogledajte u našoj rubrici KOMADI

Foto: Profimedia / Facebook/LeiaParket

TAGOVIcice cure grudi komadi sexy sise

Komentiraj