Komadi & Sex

vruće

Aside Banners

Pogledajte video Sofie Vergare kako u bazenu pokušava jahati bika

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

49-godišnja glumica poznata po ulogama u Modernoj obitelji i Vrućoj potjeri odlučila se malo rashladiti u svojem bazenu i time izazvala oduševljenje svojih fanova. U videu koji je objavila na svojem Instagram profilu Vergara pokušava zajahati napuhanog bika. Kako joj je to uspjelo pogledajte sami u videu ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Vergara nije stala sa snimanjem otkako se prije dvije godine završila popularna serija Moderna obitelj. Uskoro će na Netflixu izaći mini igrana dokumentarna serija Griselda, u kojoj će imati glavnu ulogu. Serija je bazirana na kultnom dokumentarcu iz 2006. godine Cocaine Cowboys, točnije notornoj šefici jednog od narko kartela Griseldi Blanco, čiju ulogu će Vergara utjeloviti. Cocaine Cowboys postao je svojevrsni klasik svoga vremena zbog živopisnih likova koji se kroz film prisjećaju krijumčarenja droge na obale Floride. Ukoliko su vam se svidjeli Narcosi, film Cocaine Cowboys je definitivno za vas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

I u 49. godini života Vergara plijeni svojim izgledom te se redovito nalazi na listama najljepših hollywoodskih glumica u puno mlađoj konkurenciji. Kada već ne možemo biti s njom u bazenu, barem možemo gledati njezine slike u kupaćim kostimima u kojima dokazuje da su godine zaista samo broj.

Sofia Vergara
Galerija

Izvor fotografija: Instagram

Pogledajte video Sofie Vergare kako u bazenu pokušava jahati bika