Komadi & Sex

I mi smo dobili par komada

Aside Banners

Prve slike kućnog pornića prekrasne Kylie Jenner navodno podijeljene velikim portalima

Kylie Jenner je prekrasna 18-godišnjakinja i polu-sestra slavne Kim Kardashian, a izgleda kako želi krenuti njezinim stopama. Doslovno!

Piše , Objavljeno

Nekolicini je svjetskih zvijezda i zvjezdica u javnost “procurio” pornić iz kućne radinosti, ali samo su dvije uistinu profitirale od njega. Jedna je naša “dama”, a druga je Kim Kardashian, koja je bila relativno nezanimljiva sve dok 2007. godine nije objavljena eksplicitna snimka koju je snimila s nebitnim reperom Ray J-om. Upravo ju je to lansiralo u orbitu te je tada i započela era Kardashiana, kojoj se niti nakon 10 godina terora ne nazire kraj. Svi su članovi ove i pridružene im Jenner familije prodefilirali malim ekranima i novinskim stupcima, a fokus se u zadnje vrijeme sve više prebacuje na 18-godišnju ljepoticu Kylie Jenner.

kylie 2

Iako je tek odnedavno punoljetna, Kylie je već izgradila vlastito malo carstvo i zgrće milijune doslovno svaki dan, ali medije u zadnje vrijeme najviše zanima njezin privatni život, točnije ono što se događalo nakon prekida s reperom Tygom, s kojim je dvogodišnju vezu završila prije svega par tjedana. To ne bi bilo pretjerano zanimljivo da nedugo nakon prekida nisu počele kolati glasine kako postoji kućni pornić (i to ne samo jedan) ovog mladog para, a izgleda kako se te glasine polagano počinju materijalizirati.

kylie

Naime, nekoliko je velikih portala navodno dobilo slike (screengrabove) 14-minutnog pornića na kojima se u dosta lošoj kvaliteti vidi mlada žena koja liči na Kylie kako oralno zadovoljava tipa koji bi mogao biti Tyga. Sada već urbana legenda kaže kako se cijela snimka slučajno ili namjerno (iako ne vidimo kako bi to bilo moguće) pojavila na Tyginoj web stranici, ali je brzo maknuta. Iako za to nema konkretnih dokaza, netko ju je uspio skinuti i sada taj video želi masno naplatiti. Izvori bliski obitelji Jenner-Kardashian pak tvrde kako tako nešto nije moguće, jer Tyga zna kakve bi posljedice za njega i njegovu karijeru imalo to da se ovakva snimka uistinu pojavi u javnosti. Kris Jenner (Kyliena majka) je već prije rekla kako bi ga ona i obiteljski odvjetnici uništili da učini išta nažao slici njezine kćeri, a Kanye West (muž polu-sestre joj Kim) bi se pobrinuo da njegova karijera završi istog trena. Bilo kako bilo, jedno je sigurno: obitelj Jenner-Kardashian je ponovno u fokusu medija, a to znači dobar biznis, brdo para i sapunica za zabavu masa!

TAGOVIkim kardashian kućni pornić Kylie Jenner pornić seks seks snimka tyga

Komentiraj