Komadi & Sex

Blaženstvo

Aside Banners

Seksi djevojke i vintage automobili – naša nova omiljena kombinacija

Žene pokreću svijet u metafizičkom, a automobili u doslovnom smislu. Sasvim je logično da se te dvije ključne stavke života svakog muškarca napokon i spoje!

Piše , Objavljeno

Iako se radi o običnoj hrpi metala i plastike, automobili su iz nekog razloga jedan od ključeva sreće u životu mnogih muškaraca. Ne znamo radi li se tu o neukrotivoj snazi ispod haube ili vanjskim linijama tih predivnih mrcina, ali u nama bude neke praiskonske porive, gotovo u jednakoj mjeri kao i lijepa žena. A što kada se te dvije stvari spoje?

seksi 1 seksi 2 seksi 4 seksi 5 seksi 6 seksi 7 seksi 8 seksi 9 seksi 10 seksi 11 seksi 12 seksi 13 seksi 14 seksi 15 seksi 16 seksi 17 seksi 18

Kalifornijski fotograf Jose Gallina je složio seriju fotografija seksi djevojaka sa svojim drugim omiljenim motivom i ne toliko skrivenom strašću, vintage automobilima. Stari Porsche Carrera, klasični Ducati motor i drugi limeni ljubimci postaju samo poželjniji kada pored njih stoje ili u njima sjede obnažene djevojke, a nama se nešto jako ide u sunčanu Kaliforniju. Gallina bome zna prenijeti tu atmosferu, a ostale njegove radove možete chekirati na službenoj stranici.

TAGOVIautomobil ducati hot jose gallina kalifornija porsche seksi djevojke vintage

Komentiraj