Komadi & Sex

Ostali smo bez riječi

Aside Banners

Seksi kalendar s golim ljepoticama koje drže šarane je SVE što želimo u 2017. godini!

Došlo je ono vrijeme u godini kada svaka respektabilna firma mora tiskati kalendar s golišavim ljepoticama, ali ovaj pobjeđuje apsolutno sve!

Piše , Objavljeno

Nećemo pisati predugačak uvod o ovom tekstu, jer on jednostavno nije potreban. Sve što trebate znati jest da je neki genijalac u Njemačkoj (a ime mu je Hendrik Pöhler) odlučio složiti najbolji kalendar svih vremena za tvrtku Carponizer u kojem smo dobili 12 fantastičnih fotki golišavih ljepotica koje na svojim velikim grudima drže kapitalne primjerke šarana. Ako vam od ovoga ne poteku životni sokovi, onda nešto stvarno nije u redu s vama.

Kalendar se može nabaviti preko Amazona, a opis istoga je gotovo jednako vrijedan kao i same fotke. Opjevana je tako slava Carponizera kao i plemenite ribe šarana, a nije se zaboravila niti pokoja lijepa riječ o ljepoticama koje drže te monstruoznosti u rukama. Šarani su friško ulovljeni i pomno odabrani, a dvoje se ljudi brinulo da kroz cijelo snimanje ostanu dobro zbrinuti i da im se ništa ne dogodi. Cure su pak također odradile svoj posao iznimno profesionalno, a sinergija te dvije vrste je vidljiva u svakom kadru ovog estetskog čuda. Ako moramo izdvojiti išta, onda je to ovaj paragraf: “Bilo da ga izaberete za sebe ili kao prikladan poklon: Carponizer Carp Calendar 2017 ne ubrzava samo srce muškaraca. Visoko-kvalitetne fotografije zaslužuju barem plemeniti okvir. Iz tog je razloga, Carponizer Carp Calendar 2017 isprintan na najkvalitetnijem papiru.

carp 1 carp 2 carp 3 carp 4

Ovaj kalendar inače izlazi već nekoliko godina, a njegov idejni tvorac tvrdi kako je na ideju došao kada je vidio dvije zgodne djevojke kako pecaju. Odlučio je tada spojiti dvije najveće muškarčeve ljubavi, ljepotice i ribičiju, a nastao je uistinu vrhunac umjetnosti i ljudske ingenioznosti. Ne znamo za vas, ali mi ga moramo imati!

TAGOVICarponizer Carp Calendar 2017 kalendar komadi ljepotice ribičija ribolov šaran seksi sise

Komentiraj