Komadi & Sex

Kickboxerica

Aside Banners

Seksi kći Jean Claude Van Dammea bi te vjerojatno mogla ubiti high kickom

Piše , Objavljeno

Volimo mi Jean Claude Van Dammea kao vlastitog oca koji može napraviti savršenu špagu, ali njegovu zgodnu kćer volimo još više. Jer… pa znate!

bianca 1Belgija nam je 80-ih godina prošlog stoljeća dala svog najboljeg sina i jednu od najvećih legendi akcijskog filma, Jean Claude Van Dammea, a on nam je osim najljepše muške špage i ubojitog high kicka podario svoju prekrasnu kćerku. Bianca Brigitte Van Damme je dugo živjela u sjeni svog slavnog oca, ali sada je vrijeme da ju malo pobliže upoznamo i poželimo provesti barem jednu vruću noć s njom. Istina, ako joj se zamjerimo, vjerojatno bi nas mogla riješiti života u dva kratka poteza, ali nema veze. Zbog toga nam je još napetija!

bianca 2 bianca 5 bianca 4 bianca 7

Bianca ima 26 godina i tek se sada probija na glumačku scenu, ali kako stvari stoje, mogli bismo ju sve češće gledati. U mladosti je pokušala krenuti stopama svoje majke Gladys Portugues, bivše body builderice i profesionalnog fitness modela te svoj kruh zaraditi u sportu. Nisu ju previše zanimali borilačke vještine pa se dugo bavila baletom i klizanjem, ali ta joj je karijera završena nakon teške ozlijede. Na svu sreću, geni su joj ipak bili nešto raznovrsniji pa je brzo pohvatala konce tatinog posla i prebacila se na film.

bianca 10 bianca 3 bianca 6 bianca 5

Do sada se pojavila u nekoliko B i C akcijskih filmova, ali karijera joj je svakako u uzlaznoj putanji. Cura izgleda kao milijun dolara, može i zna se tući, a nije niti toliko loša glumica. Barem je u tom pogledu bolja od svog oca, na kojeg je svakako ponosna, ali se u isto vrijeme pokušava ograditi od njegove ostavštine i krenuti svojim putem. Vjerojatno nikada neće dobiti Oscara, ali ne sumnjamo kako ćemo ju u budućnosti gledati i u malo kvalitetnijim naslovima. Bianca to svakako zaslužuje!

TAGOVIakcijski film Bianca Brigitte Van Damme borilački sportovi film Jean Claude Van Dammea ljepotica seksi ubojita

Komentiraj