Sex

do it

Aside Banners

Orgazmi su odlično oružje u borbi protiv migrena. Tko uopće više želi lijekove nakon ove spoznaje?

Piše , Objavljeno

Okej, očito izgovor “boli me glava” više ne pali. Orgazmi navodno liječe glavobolje i migrene. Ne morate vjerovati ovakvim profilima na Twitteru.

Ali možete vjerovati sveučilišnim istraživačima.

Sveučilište u Durhamu je u istraživanju istaknulo kako orgazmi mogu učinkovito ublažiti ili čak i izliječiti migrene. Zbog povećane količine serotonina u mozgu tijekom orgazma, ova metoda bi mogla imati sličan efekt kao i lijekovi. Ako te pegla migrena usred dana, u samoći ili s partnerom možeš u svoj mozak pustiti sretne prirodne kemikalije.

Te kemikalije se stvaraju i tijekom grljenja ili maženja, ali u znatno manjoj količini. Tijekom vođenja ljubavi (ili dobrog klasičnog divljeg seksa) se oslobađa znatno veća količina.

Profesorica Amanda Ellison je istaknula kako je u svojim istraživanjima otkrila kako ljudi koji pate od migrena često imaju niže razine serotonina od ostalih ljudi. Profesorice, i mi bismo bili manje sretni da nas stalno boli glava.

Nije ni čudo što Matthew McCounaghey kaže DiCapriju u Vuku s Wall Streeta da treba masturbirati dvaput na dan. Svijet brokera sigurno uzrokuje glavobolje.

.

TAGOVIglavobolje migrene orgazmi seks