Komadi & Sex

i bogati se*u

Banner 300

Sjećate se Kinsey, djevojke koja je uletila na teren u finalu Lige prvaka? Jučer je bila u Splitu, ali nije se baš dobro provela – FOTO

Piše , Objavljeno

Kinsey Wolanski je Instagram zvjezdica koja je status zvijezde dosegla ulijetanjem na teren tijekom finala Lige prvaka.

View this post on Instagram

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Preko noći je dobila milijun pratitelja zahvaljujući tom potezu, a Kinsey je djevojka Vitalyja Zdorovetskiya kojeg već neko vrijeme znamo po Youtube prankovima. Nismo njegovi preveliki fanovi.

Vitaly je bio oduševljen akcijom u finalu Lige prvaka – i ne, ne pričamo o Liverpoolu, toliko oduševljen da je zaprosio Kinsey.

Par slavi i ljetuje na hrvatskoj obali, ali evo Kinsey se baš i ne provodi dobro. Na Instagram Stories je objavila kako ju već nekoliko dana pati trovanje hranom. Putovanja su joj narušila imunitet, kako sama govori, a usprkos tome se pokušava zabaviti što joj jako teško ide pa se veseli povratku kući.

kinseysue

Je li u pitanju plitvička pljeskavica ili preskupa sezonska “svježe ulovljena” lignja – ne znamo, ali ovo baš i nije dobra reklama za našu obalu s obzirom na 3 milijuna ljudi koji prate Kinsey.

Čini se da joj je puno ljepše bilo u Portugalu prije nekoliko dana – s obzirom da otamo ima hrpu fotki, a iz Splita nijednu. Možda ih samo nije stigla editirati dosad.

View this post on Instagram

?‍♀️?‍♀️?‍♀️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

View this post on Instagram

MTV welcome to my crib ?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Ako pak želite pobjeći od hrvatske stvarnosti od čije navodno bolje verzije čak i Instagram zvijezde bježe – razmotrite iznajmljivanje privatnog otoka na Airbnb-ju OVDJE.

TAGOVIInstagram Kinsey Wolanski model