Komadi & Sex

gimnastika

Aside Banners

Jedna od najljepših sportašica izaziva kaos gdje god se pojavi. Dodijelili joj i tjelohranitelje

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Olivia Dunne poznata je gimnastičarka iz SAD-a. Njezine sportske uspjehe u posljednje vrijeme je zasjenila popularnost koju je dosegla na svojim društvenim mrežama. I dalje je studentica na Sveučilištu u Louisiani, ali je postala toliko popularna da su joj iz Sveučilišta morali dodijeliti tjelohranitelje kako bi je branili od vršnjaka i obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Dunne (@livvydunne)

Nesretna Dunne izaziva pomamu kod obožavatelja gdje god se pojavi. Jedan incident dogodio se u državi Utah kada su tinejdžeri nasrtali na nju da bi je dotaknuli i fotografirali se.

S velikom slavom nerijetko dođu i veliki problemi, što je nezgodno kada ste mladi i neiskusni. Ipak, Olivia svoju popularnost maksimalno koristi na društvenim mrežama. Prema nekim informacijama ona zarađuje oko dva milijuna dolara godišnje, a većina novca stiže od sponzora. Na Instagramu je prati čak 4,1 milijuna ljudi.

“Želim biti uzor mladim devojkama. Želim biti dobar primjer i poslati poruku da smo više od onoga što pokazujemo kroz sport. Te stvari su mi jako važne. Ne želim si stvarati pritisak i pokušavam se ne uspoređivati s drugim ljudima. Pokušavam pronaći ravnotežu između studiranja, društvenih mreža i gimnastike. Sve su to moji prioriteti“, tvrdi skromna Olivia.

Olivia Dunn
Galerija

Izvor fotografija: Instagram

Jedna od najljepših sportašica izaziva kaos gdje god se pojavi. Dodijelili joj i tjelohranitelje