Komadi & Sex

Shumpert, srećkoviću!

Aside Banners

Teyana Taylor se skinula za Paper Magazine i pokazala sve što želimo vidjeti

Iako je na sceni već gotovo 10 godina, Teyena Taylor je svoj veliki proboj imala tek prije par mjeseci, a sada se ne namjerava maknuti iz očiju javnosti!

Piše , Objavljeno

U Americi je ponekad dovoljna samo jedna prilika da propadneš ili postaneš zvijezda, a Teyana Taylor je svoju iskoristila za ovo drugo. Iako već gotovo 10 godina pokuša napraviti proboj na veliku scenu, ova 25-godišnja plesačica, pjevačica i manekenka nikako nije mogla dobiti priliku da uistinu pokaže što može i zna. Još je kao klinka potpisala za Pharrella, pojavila se na MTV-u, složila koreografiju za Beyonce i plesala u spotu Jay Z-a, ali sve se promijenilo tek kada je upoznala Kanye Westa i kada ju je ovaj mogul uzeo pod svoje skute. Neko vrijeme mu je pjevala prateće vokale, a 2014. godine izdaje i svoj album-prvijenac VII. No ništa od toga nije bilo ni blizu uspješno kao sada već kultno pojavljivanje u Kanyeovom spotu za Fade koji je… pa uistinu nema riječi!

Kanye West – Fade:

Naravno kako je ovakva izvedba okrenula doslovno sve glave i da je Teyana preko noći postala ogromna i iznimno tražena zvijezda, a iako joj možda nije najdraže da je poznata po mrdanju sisama i guzicama, negdje treba početi. Bolje i to neko u porno filmu kao žena njezinog mecene. Svatko tko nešto znači u svijetu shoubiznisa se odmah priključio karavani, a Paper Magazine je s njom složio i jedan vrlo eksplicitan photoshoot.

paper 2 paper 3 paper 4 paper 5 paper 6 paper 7 paper 8 paper 9 paper 10

Iako ovaj put nije bilo mjesta za njezinog zaručnika i oca djeteta Imana Shumperta (inače, člana ovogodišnjih osvajača NBA titule Cleveland Cavaliersa), ubacila se jedna fotka malene bebice Iman Tayle Shumpert Jr. iliti Baby Junie, koja je već sada prava zvijezda, ali sve su oči ipak uprte Teyanu, bolju verziju Rihanne koja uz sve to i izgleda kao netko s kime bi se čovjek čak i mogao družiti. Neka nam je stoga još dugo, a ako ikada odluči maknuti te ruke sa strateških dijelova, biti ćemo tu da ju podržimo!

TAGOVIfade guzice hot kanye west komad ljepotica paper magazine seksi sise teyana taylor

Komentiraj