Komadi & Sex

seksting spašava

Aside Banners

U OnlyFansu je spas! Nakon izmjenjivanja seksi fotki i videa, primijetila je nešto neobično i spasila mu život!

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot

Kreatorica sadržaja za odrasle, Belle Grace, spasila je život jednom fanu s kojim se dopisivala putem OnlyFansa na jedan vrlo neobičan način. Tijekom dvije godine Belle i muškarac su redovito pričali putem chata i videopoziva te je ona u jednom trenutku primijetila kako mu je u posljednjih šest mjeseci značajno narastao jedan testis.

Nakon što ga je nekoliko tjedana morala uvjeravati da ode doktoru i provjeri je li sve u redu, muškarac se napokon odlučio prijaviti na pregled. Dijagnosticiran mu je agresivni tumor na testisima te je odmah podvrgnut operaciji koja mu je spasila život.

https://www.instagram.com/p/CVLzZ-_gSum/
Galerija

Grace je jedna od OnlyFans modela koja se pridružila platformi kako bi imala dodatan priljev zarade, a kada su stvari krenule u ozbiljnijem smjeru potpuno se posvetila novoj profesiji. Prije toga Grace je radila u zdravstvu tako da je i više nego kompetentna prepoznati zdravstvene krize.

Sada Grace zarađuje i do deset puta više nego što je zarađivala na prethodnom poslu. Mjesečno njezina zarada iznosi između 40 i 50 tisuća dolara, a sada se može pohvaliti kako u slobodno vrijeme i spašava živote.

U OnlyFansu je spas! Nakon izmjenjivanja seksi fotki i videa, primijetila je nešto neobično i spasila mu život!