Komadi

Ultimatum

Aside Banners

Učiteljicu otpustili zbog računa na OnlyFansu, a sada ih tuži zbog diskriminacije

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagramscreenshot/@a_v_a_james88

Učiteljica koja je dobila otkaz jer je imala račun OnlyFans otkrila je da je pokrenula tužbu za diskriminaciju. Kristin MacDonald ranije je ove godine dobila ultimatum ili odbaci račun na stranici za odrasle ili se suoči s otkazom. U školi je radila od 2015., a bivša učiteljica, sada kreatorica sadržaja za odrasle, otkrila je kako je račun na OnlyFansu otvorila kako bi podebljala iznos na svojem bankovnom računu, zbog niske plaće u školi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Ava James (@a_v_a_james88)

MacDonald je tvrdila da joj je posao, nakon određenih odbitaka, donosio samo 1000 kanadskih dolara (cca. 685 Eura) svaka dva tjedna. Zato se pridružila platformi pod pseudonimom Ava James i počela objavljivati fotografije, a uz OnlyFans sadržaj je dijelila i na Instagramu i TikToku.

Međutim, njezin je račun brzo razotkriven, a sumnjala je kako je video, objavljen na TikToku u kojem je odjevena u kostim schoolgirl bio taj koji je pokrenuo probleme.

@ava_james88 https://dailyhive.com/canada/teacher-warned-over-only-fans-account #stopthestigma #support #fyp #canadianbabes🇨🇦 ♬ original sound – Ava James

„Osjećam se kao da me povezuju s klevetom obrazovnog sustava jer sam nosila takvu odjeću“, rekla je MacDonald i zaključila „Meni je to tako nategnuto. Čini mi se vrlo sitničavim.“, prenosi nam UNILad. MacDonald je izjavila kako je bila usredotočena isključivo na pomoć učenicima i da njezino ponašanje nikada nije bilo predmet pritužbi, no škola nije popustila i rekla je da će dobiti otkaz ako ne ugasi OnlyFans.

MacDonald je podijelila video o zahtjevima okruga i pozvala na prestanak ‘stigme’ oko stvaranja sadržaja za odrasle, kada je rekla „Čvrsto osjećam da bismo u današnje vrijeme trebali moći raditi što želimo sve dok to nije protuzakonito. Nikome ne štetim.“, prenosi nam UNILad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Ava James (@a_v_a_james88)

Kao zaključak je rekla “Nadam se da danas… kao društvo trebamo ili biti potpuno otvorenog uma i prihvatiti različite stilove života i drugačije načine življenja ili, suprotno”, prenosi nam UNILad, a nastavila je „Mislim da smo, posebno u školskom okrugu, napravili korake u pravcu otvorenog uma, ali jasno je da postoje elementi u kojima nismo.“.

35-godišnjakinja je sada otkrila da je uvučena u dugotrajnu pravnu bitku. U razgovoru za City News, rekla je „Sa sindikatom prolazi kroz zahtjeve žaljenja na odluku, kao i podnošenje tužbe (Tribunalu) za ljudska prava zbog diskriminacije.“, a za sve to, kako i sama kaže, „Treba vremena“.

TAGOVIKristin MacDonald onlyfans onlyfans model učiteljica dobila otkaz zbog računa na onlyfansu video