Komadi & Sex

da mjerenje ne bude uzalud

Aside Banners

Usporedili veličine spolovila u svim dijelovima svijeta, evo kako “stojimo” kao Hrvati

Piše , Objavljeno

Izvor: Unsplash / allsizesmatter

Postoji li muškarac koji se nije zapitao kako drugi muškarci stoje u „nižim regijama″?

Napravljeno je višegodišnje istraživanje o veličinama muških spolovila diljem svijeta pa napokon možemo saznati i mogu li se Hrvati mjeriti s ostalim narodima. Iza istraživanja stoji Bedbible pod vodstvom doktorice Kristy June, a statistici možete pristupiti na Bedbible.com/penis-size-statistics/.

Ako volite vizualnu prezentaciju ovih informacija, na stranici allsizesmatter je moguće pronaći kartu koja je vjerojatno važnija većini muškaraca nego karta hrvatskih županija i općina. Na ovoj karti se može vidjeti prosječna veličina penisa u različitim dijelovima svijeta.

Bez obzira na veličinu spolovila, svaki muškarac se ponekad zapitao kako stoji u usporedbi s drugim muškarcima u svojoj državi, a možda i generalno. Je li premalo? Je li previše? Znaš tek kad pogledaš statistiku.

Hrvati su na 33. mjestu s prosjekom od 14.8 centimetara. A globalni prosjek? On stoji ponosno na 13.8 centimetara u erekciji tako da smo ipak iznadprosječni.

Kako izgleda top 5 zemalja? Sigurni smo da biste za prvo mjesto na listi promašili kontinent. Na prvom mjestu se tako nalazi Ekvador (17 centimetara). Na drugom mjestu je Gana, trećem Libanon, a slijede Kamerun i Sudan.

Na spomenutoj stranici je moguće pronaći kartu svijeta, ali i činjenice vezane za muška spolovila te njihov doživljaj. Dovoljno je reći kako je 85 posto žena zadovoljno s veličinom partnerovog penisa. Onda možemo reći kako su većinom muškarci opsjednuti veličinom nego žene. Možete pronaći pozamašan broj zanimljivih podataka i vjerujemo da ćete proskrolati sa zanimanjem – bez obzira na spol i preferiranu veličinu.

TAGOVIpenis seks veličina penisa viralno zanimljivost