Komadi & Sex

logično?

Aside Banners

Velike grudi više vole muškarci s manjom plaćom, jesi li jedan od njih?

Piše , Objavljeno

Izvor: reddit u/EvelynUncovered

Vole li muškarci velike ili male grudi? Ako je vjerovati istraživanjima (a nikad baš nismo sigurni u to) – ovisi o platežnoj moći istih tih muškaraca.

Dva psihologa Viren Swami i Martin Tovee su istražili kako pristup resursima utječe na naklonost muškarca prema različitim veličinama grudi. Prije nego nastavimo dalje – da, netko plaća ovakva istraživanja i netko je odobrio ovo istraživanje.

Napravili su dva eksperimenta kako bi istražili ovo kompleksno pitanje. U istraživanju je sudjelovao uzorak od 266 muškaraca. Bili su podijeljeni u tri grupe prema socioekonomskom statusu – nižem, srednjem i višem.

Metoda je uključivala animaciju ženskih figura s različitim veličinama grudi, a muškarci su ocjenjivali fizičku privlačnost ocjenama od 1 do 5. Ova znanstvena metoda nas podsjeća na sve naše znanstvene teze smišljene na pivu s prijateljima. Zaključak je da muškarci s nižim socioekonomskim statusom više vole velike grudi.

Istraživanje je provedeno u Maleziji pa ne možemo generalizirati zaključke ovog istraživanja za čitav svijet, posve je jasno da su ideali ljepote drukčiji u različitim dijelovima svijeta.

Kasnije su usporedili rezultate s drugim istraživanjem u kojem su sudjelovali gladni i siti ispitanici. 66 gladnih studenata i 55 sitih studenata (nakon dobrih porcija u menzi) su dali ono što smo mogli i sami zaključiti – gladni muškarci preferiraju žene s većim grudima. Ah taj mozak i asocijacije. Zaključak? Ne idi gladan u trgovinu i ne biraj djevojku svojih snova gladan.

Proleti kroz galeriju i odgovori sam sebi – što preferiraš i koliko si gladan u ovom trenutku?

Lucene 4
Galerija

Sve fotografije u galeriji su preuzete s Instagrama.

 

 

Velike grudi više vole muškarci s manjom plaćom, jesi li jedan od njih?