Komadi & Sex

Vragolaste anđelice

Aside Banners

Victoria’s Secret Anđelice su itekako vragolaste na ovim sočnim fotkama za Vogue

Piše , Objavljeno

Smatraju ih nekim od najljepših žena na svijetu, nazivaju ih Anđelima i odijevaju ih u skupocjeno donje rublje, ali one imaju i svoju zločestu stranu.

victoria 1Klasični će muškarac kakav modni časopis ili katalog u ruke uzeti samo i jedino ako ima fotke golih ili polugolih ljepotica ili ako se radi o donjem rublju. Naša je subjektivna procjena kako izdanja poput Victoria’s Secreta zapravo uglavnom listaju muškarci kojima su žene zabranile porniće ili se jednostavno nalaze u situaciji kada opcija za dizanje “morala” baš i nema. Valjda je iz istog razloga španjolski Vogue u svom ovomjesečnom izdanju popratio sedam Anđela poznatog brenda donjeg rublja Victoria’s Secret, ali u izdanju u kakvom ih nismo navikli gledati!

victoria 6 victoria 7 victoria 8 victoria 9 victoria 10 victoria 4 victoria 3 victoria 2 victoria 5

Elsa Hosk, Stella Maxwell, Martha Hunt, Romee Strijd, Taylor Hill, Jasmine Tookes i Sara Sampaio su tako pozirale polugole na plaži dok ih je fotkao David Bellemere, a tema je bilo gotovo djevičansko bijelo donje rublje u nimalo čednom izdanju. Ne kužimo se baš pretjerano u modu i sve te razne kombinacije, ali uvijek smo za kada treba pogledati zgodne djevojke s jako malo odjeće!

TAGOVIanđelica anđeo donje rublje model seksi victorias secret vrag

Komentiraj