Komadi & Sex

pomazi milu miley

Aside Banners

Video: Miley Cyrus dopustila fanovima na koncertu da joj maze mačkicu

Piše , Objavljeno

Ovo se dogodilo daaaavne 2014. godine na koncertu popularne Miley Cyrus u londonskom G.A.Y. noćnom klubu. Pop zvijezda je pozvala članove publike da ju diraju gdje god požele. Bilo je tu i druge i treće baze – ako ste upoznati sa seks/baseball terminologijom, a netko je složio i IMGUR galeriju događaja gdje se može vidjeti kakvi pohotni fanovi slušaju glazbu odrasle i legalne Hanne Montane.

https://www.reddit.com/r/OnStageGW/

Ako ti galerija nije dovoljna, ima i video iz prvih redova – iako nam nije jasno tko bi si kamerom blokirao jednu ruku sposobnu za doticanje ove kratkokose plavuše.

Je li ovo art ili samo seksualizacija lika i djela prolazne padajuće zvijezde? Koja je razlika između Marine Abramovič i Miley Cyrus? Ova pitanja ćemo ostaviti pametnijim ljudima od nas, mi bismo se polakomili i provjerili od kakvog je materijala Mileyin “kostim”.

Miley se smirila u posljednjih par godina zahvaljujući vezi s Liamom Hemsworthom i suđenju na američkom The Voiceu, ali moramo priznati da nam nedostaje eksplicitna Miley koja traži svaku moguću priliku da se skine i/ili izazove skandal koji će uključivati njezine bradavice.

Nama je Miley mila, drago nam ju je vidjeti polu(raz)odjevenu, vjerujemo da je jako nadarena – ali kao i druga superzvijezda istih inicijala, Mariah Carey, pjeva loše pjesme. Možda pristojno ponašanje i malo bolji angažmani učine čuda za njezin umjetnički integritet, ali mi ćemo i dalje žaliti što nismo bili na ovom njezinom showu u prvim redovima. Koliko ljudi se može pohvaliti da je fondlalo Miley Cyrus?

Ostaje jedno pitanje:

Hoće li Justin Bieber na koncertu u Areni Zagreb dopustiti fanovima da mu maze mačkicu?

TAGOVIMiley Cyrus

Komentiraj