Komadi & Sex

Kim tko?!

Aside Banners

Zagrebačka dvojnica Kim Kardashian osvaja internet i veći je komad od originala!

Htjeli mi to priznati ili ne, Kim Kardashian je jedna od najvećih zvijezda današnjice, barem u SAD-u. I neka ju oni zadrže, mi imamo svoju verziju koja je mnogo bolja!

Piše , Objavljeno

Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se. Tako je vjerojatno razmišljala 24-godišnja Zagrepčanka Jelena Perić, koja je objeručke prihvatila kompliment da izgleda kao Kim Kardashian i vrlo spretno uspjela izvući neku korist od toga. Sa preko 700 tisuća fanova na Instagramu (za usporedbu, najveća hrvatska “zvijezda” Severina ima nešto više od 500 tisuća) doslovno dominira, a sve to bez teroriziranja smećem od pjesama, jeftinim fotkama gole guzice i izazivanjem lažnih skandala. Jelena je samo vrlo talentirana i simpatična šminkerica koja slučajno malo baca na jednu od najvećih zvijezda današnjice i nosi to vrlo elegantno.

jelena 7

jelena 4 jelena 5 jelena 6 jelena 1

Kaže kako joj nije veliko iznenađenje što je u vrlo kratkom vremenu skupila toliku sljedbu, jer njezina dvojnica Kim ima preko 70 milijuna sljedbenika na Instagramu, a kako je naša curka mlađa, atraktivnija i zgodnija, normalno da su se neki od njih prelili u njenom smjeru. Sada ju usporedbe s Kim već pomalo i smetaju te joj postaju dosadne, jer se sigurno želi odvojiti od svoje “medijske maćehe” i krenuti svojim smjerom. Apsolutno ju podržavamo i spremni smo pomoći u svakom pogledu. Nismo neki reperi, ali dobro režiramo! Inače, Jelena je nedavno pokrenula i YouTube kanal na kojem daje savjete o šminkanju, pa možemo vidjeti i kako izgleda na pokretnoj slici!

Full Coverage – video:

Svaka čast Jeleni što se pokazala bez dvije kile žbuke, ali i dalje je hot! A moramo priznati da smo nešto i naučili o šminkanju… U svakom slučaju, curka se čini vrlo simpatična i prizemljena, dobro barata engleskim i očigledno zna što radi, tako da joj svakako želimo mnogo uspjeha i da rasturi tu prenapuhanu Kim. I neka nam se javi, onako… za popiti piće ili dva!

TAGOVIdvojnica Hrvatica jelena perić kim kardashian make-up seksi zagreb

Komentiraj