Komadi & Sex

ZAVEDI PA ODVEDI

Aside Banners

Želiš je impresionirati? Ova osobina ipak najviše pali kod žena

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Muškarci obično traže partnericu koja cijeni njihov smisao za humor, dok žene traže muškarca koji ih može nasmijati.

Ova dva komplementarna čimbenika idu u prilog svakoj dobroj vezi: Ako je muškarac na prvom dejtu u stanju nasmijati ženu, to povećava šanse da ona bude zainteresirana za nešto više.

Duhovitost i „sprdanje“ sa svojim nedostacima pokazuju da sebe ne shvaćamo previše ozbiljno, što momentalno znači da muškarac ima samopouzdanje, budimo realni, žene na to ipak najviše padaju. Važnost humora odnosi se na našu zaigranu prirodu u kojoj izražavamo sreću i dječju naivnost, nema tko to ne voli. Duhovitost znači i biti prirodan i opušten, jer realno – tko voli biti uštogljen?!

Izvali dobru foru

Žene humor kod muškaraca doživljavaju kao jednu od najvažnijih osobina. Istraživanja pokazuju da se oni s izraženim smislom za humor smatraju privlačnijima od inteligentnih ljudi. Inteligencija se također doživljava kao željena osobina idealnog partnera, iako se u početku smatra manje važnom od smisla za humor.

Humor se ne izražava samo u šalama koje si međusobno pričamo, već i u zaigranim, ugodnim interakcijama koje uključuju flert i simpatično zadirkivanje. Humor, koji se temelji na neočekivanom iznenađenju, razbija napetost i može pomoći u ublažavanju ljutnje i sukoba.

Ali ne pretjeruj

Nekontrolirani smijeh i trenutak bez ozbiljnosti također mogu biti previše za osobu koju se želi impresionirati. Znanstvenici ističu da ljudi s takvim nekontroliranim reakcijama imaju veću mogućnost da u svojoj starijoj dobi pate od demencije.

Ne zaboravi!

Dobar smisao za humor seksualno je privlačan jer izražava mudrost, kreativnost i druge pozitivne osobine. Odnos između mudrosti i humora sličan je onom između ljepote i seksualnosti. Mudrost i ljepota osobna su obilježja koja postoje bez obzira na vezu, dok humor i seksualnost mogu dodatno začiniti vaš odnos, krevet, ili što god… Roki, samo naprijed!

Izvor: Psychology Today

TAGOVIistraživanje ljubavne veze psihologija smisao za humor zavođenje zavođenje cura