Komadi & Sex

koliko??

Banner 300

Žena s dvije vagine je hit na OnlyFansu, javno otkriva čari svog tijela

Piše , Objavljeno

Izvor: reddit u/EvelynUncovered

Ime joj je Evelyn, Australka je, medicinska je sestra i rodila se s dvije vagine. Nismo sigurni kako se to stanje zove na hrvatskom, ali izvor kaže “uterus didelphys”. Laički – osobe imaju duple reproduktivne organe. Osam godina je radila kao seksualna radnica te je koristila lijevu vaginu za posao, a desnu za vlastiti užitak. Znamo da zvuči čudno, ali je istina.

Insideru se povjerila kako sada napokon istražuje lijevu vaginu, pokušava skužiti što joj se sviđa na toj strani. Ponovno se osjeća kao djevica.

Tek u dvadesetim godinama je otkrila da pati od ovog stanja kada je tražila pobačaj, a liječnici nisu mogli pronaći zametak. Kad su ga napokon pronašli, otkrili su još jedan reproduktivni sustav.

Ovo stanje zahvaća jednu ženu na njih tri tisuće. Evelyn je neko vrijeme bilo neugodno zbog njezinog stanja, ali kad ga je prihvatila – osjećala se jače.

Ljudsko tijelo je nevjerojatan stroj. Evelyn još uvijek pokušava pronaći drugu G-točku u svom tijelu, a na OnlyFansu je slave zbog njezine dvostruke anatomije. Ako želite znati više o ovom posebnom slučaju – na Redditu je prije nekoliko mjeseci odgovarala na sva pitanja vezana uz njezin život i stanje. AMA možeš pročitati OVDJE.

TAGOVIkomadi onlyfans reddit seks