Lifestyle

Broj dva je najbolji

Aside Banners

10 spasonosnih savjeta kako obaviti veliku nuždu kada je netko u kabini pored tvoje

Kada nužda stisne, čovjek ne bira mjesto gdje će baciti teški teret. Problem nastaje kada si u javnosti i kada se netko nalazi u kabini pored tvoje.

Piše , Objavljeno

Stisne svakoga kad-tad u situaciji kada je dom i vlastiti kraljevski tron predaleko, pa se mora istovariti i na neprijateljskom teritoriju. Ponekad se dogodi da se nužditi treba u bircu ili noćnom klubu, ponekad stisne za vrijeme blagdanskog shoppinga, ali najčešće se radi o evakuaciji tijekom radnog vremena, takozvanom uredskom shitu. Mnogo je raznih tehnika i teorija pristupanja ovoj problematici, od pronalaska najizoliranijeg WC-a pa sve do biranja vremena za posjetu istom kada se očekuje najmanji protok ljudi, ali nikakva priprema ne može garantirati kako se neće dogoditi da taman kada skineš hlače i sjedneš na tu hladnu dasku neki tvoj kolega ili kolegica neće ući i sjesti u kabinu do tvoje.

Netko nema apsolutno nikakvog problema sa sramom, ali većina se ipak ne osjeća najugodnije kenjajući pored nekoga tko 8 sati svaki dan sjedi nasuprot tebe. Kada ta osoba čuje tvoje stenjanje, onaj prepoznatljivi “pljus” kada granate dotaknu vodu te kada naposljetku osjeti i smrad koji se širi cijelim WC-om, vaš odnos više nikada neće biti isti. Pa što onda učiniti? Bijeg je uvijek dobra opcija, ali ekipa s Mashablea je složila ovu listu 10 spasonosnih savjeta koji mogu pomoći da se ova situacija riješi znatno pozitivnije!

1 Pusti glazbu sa svog mobitela i pojačaj glasnoću do maksimuma!

glasno

2. Čekaj u potpunoj tišini dok drugi ljudi ne odu.

tišina

3. Kada ideš u WC, ponesi (sakriveno) par prepoznatljivih i ludih cipela te ih postavi tako da ih  onaj tko slučajno uđe ima u vidokrugu te vas kasnije ne može prepoznati po njima.

cipele

4. Natrpaj školjku toalet papirom i pokušaj pogoditi točno u sredinu kako ne bi bilo nikakvog zvuka.

papir

5. Ponesi laptop i pusti neku od bitaka iz Game of Thronesa, naravno, na maksimalnoj glasnoći.

got

6. Nazovi (ili se pravi da zoveš) nekoga i glasno plači ili jecaj svaki put kada trebaš prikriti neki zvuk.

telefon

7. Čim čuješ da netko ulazi u WC, slabašnim glasom pitaj jel ti može donijeti čašu vode. Tih nekoliko sekundi dok ta osoba odlazi po vodu bi moralo biti dovoljno da obaviš sve što trebaš!

voda

8. Stvori diverziju – na posao dofuraj hrpu corgija i postavi ih ispred WC kabine.

corgi

9. Ako prdneš, glasno kaži: “Nisam znao da moja usta mogu proizvesti takve zvukove!”

prdež

10. Jednostavno odi u prvu birtiju i obavi to bez imalo srama!

wc

TAGOVIdrek kakanje nužda savjeti sranje toalet ured velika nužda wc

Komentiraj