Lifestyle

Ček, što?!

Aside Banners

10 stvari o seksu koje nas nisu naučili u školi, a trebali su

Svi oni koji tvrde kako ne bismo trebali uvoditi seksualni odgoj u škole, možda bi trebali pogledati ovaj video i malo se zamisliti nad glupostima koje rade!

Piše , Objavljeno

Tužno je što smo većinu stvari o seksu morali naučiti preko pornića ili starijih prijatelja i braće koji su uglavnom pričali totalno nebulozne lovačke priče, umjesto da sve što trebamo saznati saznamo od stručnjaka i profesionalaca koji uistinu znaju što se, kako i zašto događa. Sva sreća da na čelu bitnih institucija imamo takvu ekipu koja pod pritiskom šačice dušebrižnika smatra kako uopće nije potrebno uvoditi seksualni odgoj u škole, pa onda završimo s hrpom mladih djevojaka i dječaka koji u svoje prve odnose ulaze nemajući pojma kakve se sve opasnosti tamo kriju. Ekipa s kanala All Time 10s je stoga odlučila složiti listu 10 stvari o seksu koje nas nisu naučili u školi, a trebali su, a za neke od njih nismo znali ni u ovim “zrelim” godinama!

10 Things BOYS Didn’t Learn In Sex Ed – video:

Što?!? Kondomi nisu sigurni 97%, nego je to zapravo blizu 80%?!?! Ufff, koliko je metaka izbjegnuto, a da nismo niti znali. I ne, proizvođači ne lažu, ali na žalost mi ponekad iz neznanja ili brzine (ili čiste pijanosti) ne stavimo gumicu kako spada, pa se dogodi sranje, a i to je jedna od stvari koje bi valjalo naučiti još u osnovnoj školi. Nadalje, razbijeni su neki mitovi o usporedbi veličine stopala i dužine penisa, kao i vjerovanje kako je maleni penis u spuštenom stanju malen i u erekciji, te suprotno. Jes! Ima tu i nekih malo poznatijih točaka, poput one o prostati i mokrim snovima, ali svakako je dobro znati i zašto se budimo sa stojkom te ona grozna istina kako se i penis može slomiti. I kako to boli otprilike kao beskonačnost u paklu. U svakom slučaju, da smo znali ove stvari prije… pa možda ne bismo napravili ništa drugačije, ali barem bismo bili svjesni idiotarija koje radimo!

TAGOVIdjeca g-točka kondom mitovi penis seks seksualni odgoj znanje

Komentiraj