Lifestyle

Eh, da nam je barem znati...

Aside Banners

10 bitnih pitanja na koja bi svaki muškarac želio znati odgovor… i to već na prvom spoju!

Iako su prvi spojevi uglavnom pozitivna iskustva (čak i kada ne prođu očekivano dobro), postoje neke stvari koje bismo voljeli razjasniti odmah na početku, a vrijeme je da žene saznaju koje su to!

Piše , Objavljeno

Ne možemo baš reći da mrzimo prve spojeve, ali svakako ih ne smatramo nečime bez čega ne bismo mogli. Oni su otprilike kao kontrola kod zubara: možeš ti to odgađati i ignorirati neko vrijeme, ali ako ne odeš barem 2-3 puta godišnje, stvari bi se mogle itekako zakomplicirati. Zato svi mi svojevoljno krećemo na taj pohod prepun iščekivanja, treme, znojenja, lagane neugodnosti, shvaćanja kako zapravo nemate ništa zajedničko i blamaže kada ju kreneš poljubiti za laku noć, a ona samo okrene glavu, naceri se onako blesavo i kaže: “A možemo li rađe biti samo prijatelji?“. Jer eto, baš trebamo još prijatelja…

I dok svi mi imamo svoje demone prvih spojeva, igra se mora nastaviti, a nama bi muškarcima itekako pomoglo da znamo odgovore na neka ključna pitanja, i to ne vezano samo za taj prvi spoj, već i za mogući ostatak zajedničkog života s osobom koja sjedi na drugom kraju stola. Na Redditu je tako započeta zanimljiva tema o tome što bi muškarci željeli pitati žene na prvom spoju, ali ne smiju jer se smatra nepristojnim. Mi se pronalazimo u svakom od tih pitanja, a vi?

Jesi li duboko u sebi već zagrijana za nekog drugog?

1

Jesi li emotivno i mentalno stabilna? Možeš li se uhvatiti u koštac sa svakodnevnim životom?

9

Ako se uzrujaš, hoćeš li mi reći o čemu se radi ili ćeš me samo ignorirati i ponašati se prema meni kao prema govnetu jer ne znam razlog?

2

Jesi li potpuno prešla preko svoje bivše veze ili je ovo samo usputna avantura?

3

Želiš li djecu? Gdje bi željela živjeti? Koju religiju slijediš? Koliko su ti važni odgovori na ova postavljena pitanja?

4

Kakav je tvoj idealni seksualni život?

5

Jesi li ikada prevarila dečka?

6

Jel ti u redu što patim od graničnog poremećaja osobnosti?

7

Kakav je tvoj odnos sa ocem?

8

Kakav je tvoj odnos prema novcu i trošenju?

10

TAGOVIistina muškarci pitanje prvi spoj reddit veza žene

Komentiraj