Lifestyle

Ajd, probat' ćemo!

Aside Banners

11 najgorih i najjadnijih uleta koji nekim čudom funkcioniraju

Kažu kako jeftini i isfurani uleti nikada ne pale. E pa očigledno ima onih majstori kojima je na taj način ipak uspjelo smuvati žensku!

Piše , Objavljeno

Ako želiš smuvati neku nepoznatu maličku, vrlo ćeš joj vjerojatno morati uletiti na ovaj ili onaj način. Ovaj način je da pokušaš započeti normalan, prizeman razgovor s njom, nešto tipa: “Bok, ja sam Vojislav i… “, gdje ćeš nakon prve tri riječi shvatiti da zapravo uopće nemaš igru te će slijediti 30-ak sekundi neugodnog buljenja gdje ona čeka da ti nastaviš, a ti čekaš da se zemlja otvori i proguta te jer ovakvu bruku tvoje jadno tjelešce jednostavno ne može podnijeti. Onaj način je pak da curi uletiš s nekom isfuranom i otrcanom forom, ili ako si baš majstor, nečime što si sam smislio i vjeruješ kako će ti upaliti.

upad

U stvarnosti, u 9 od 10 primjera takve fore ne pale. Ali zakon velikih brojeva kaže kako će se kad-tad neka upecati, misleći kako si baš sladak s takvim glupostima ili će jednostavno biti toliko pijana da neće biti niti svjesna što si rekao, ali jebiga, pol 5 je ujutro, a nitko joj zgodniji nije uletio. Uglavnom, ekipa s Reddita je pobrojala mnoge ovakve ulete, a ovih 11 je pokupilo najviše glasova. Nećemo ih prevoditi jer se na mnogima uvelike gubi smisao, ali svatko ih može prilagoditi sebi uz samo malene izmjene!

  • “If I had 4 quarters to give to the 4 prettiest girls in the world, you would have a dollar. 7 months later she’s still with me :)”
  • “Excuse me, I’m doing his scavenger hunt and was wondering if you could help me out. I’m looking for furniture from the Titanic, a Dinosaur bone, and your phone number. Do you think you could help me out with any of those things?”
  • “Do my lips taste funny to you?”
  • “If you were a pirate and had a parrot, would it be on this shoulder. Point to shoulder closest to you or this shoulder? Wrap arm around girl to other shoulder.”
  • “My parents met at a mutual friends house. My dad introduced himself to my mom by walking up to her and saying “hey baby, want to lick my ear?” They’re still married!”
  • “Do you use L’Oreal? Because I think you’re worth it ;)))”
  • “Did you just fart? Cause you blew me away.”
  • “I’m taking a survey can I have your number.”
  • “I’m not an astronomer but I have been staring at Uranus all night.”
  • “Someone find me a map, because I am lost in your eyes.”

Eto, ovi su uleti očigledno nekome upalili, a sada je na vama red da nam kažete koje ste vi blesave i jeftine ulete imali, a da su totalno uspjeli. Ili u slučaju cura, koji su uleti na vama uspjele djelovati tako da spustite gard i dopustite nekom švaleru da vas zavede? I ne, ovo nije jedna od onih “recite nam svoje odgovore kako bismo dobili komentare i milijune dolara od Googlea“, nego stvarno… treba nam sva pomoć koju možemo dobiti!

TAGOVIcheesy jeftino ljubav ulet upad zaljubljenost

Komentiraj