Lifestyle

Trava opet pobjeđuje.

Aside Banners

4 razloga zašto je napušeni seks bolji od pijanog seksa

Seks je najbolja stvar na svijetu. Seks kada si napušen je još bolji.

Piše , Objavljeno

Možemo se mi i dalje praviti kako još uvijek nismo sigurni koliko je marihuana i konzumacija iste štetna, ali činjenica jest kako je u bilo kojem svom obliku i dalje gotovo sigurno zdravija od većine stvari koje konzumiramo, od špricane hrane preko umjetnih sokova pa sve do alkohola. Osim što ima određene pozitivne zdravstvene učinke, marihuana poboljšava i kvalitetu života, a jedna od stvari koje svakako čini boljima jest seks. I to kada govorimo o usporedbi sa “trijeznim” seksom. O pijanom seksu da i ne pričamo!

Postizanje orgazma kada si napušen/a je daleko lakše

orgasm

Ovo je problematika koja je zapravo češće i kritičnije izražena kod žena, jer rijetko koji muškarac ne može postići orgazam, a inače se i traži da to ne bude baš pretjerano brzo. No na žalost, prosječno 1 od 3 žene ima problema s postizanjem orgazma ili ga čak nikada nije niti doživjela, a vrlo je velika šansa da je razlog tome psihološke prirode. Par dimova biljčice bi trebalo opustiti čovjeka i skinuti par blokada koje priječe postizanje tog ultimativnog zadovoljstva, a ponekad je i to dovoljno da se oslobodi sva ta energija!

Intenzitet orgazma je daleko jači kada si napušen/a

orgasm 3

Marihuana očigledno djeluje na neke receptore u mozgu, jer se orgazam dok nisi pod utjecajem ničega teško može mjeriti s onim koji se postiže za vrijeme stanja napušenosti. Em traje dulje, em je intenzivniji i mnogo ga jasnije osjećaš, a i ono inače letargično stanje neposredno nakon se ne čini kao takva depra. A što se tiče orgazma tijekom pijanog seksa… jel se to uopće doživi i jel ga se itko sjeća?!

Marihuana povećava seksualnu izdržljivost i napaljenost

orgasm 1

Iako se možda čini paradoksalno da marihuana, koja mnoge pretvara u jedva pokretnu nacerenu biljčicu povećava izdržljivost u seksu i općenito čini muškarce i žene više napaljenima, jednostavno jest tako! S druge strane, kada govorimo o alkoholu, muškarci itekako dobro znaju što se događa s njihovim zmijicama ako popiju koji viski previše, a da ne govorimo kako mučnina, vrtoglavica i klasični pijani umor čine svoje i jednostavno ne možeš odvaliti niti poštene 2-3 minute.

Marihuana povezuje ljude

orgasm 4

Naravno kako je lakše upoznati nekoga kada si vani i kada si popio ili popila par pićenaca, ali ako se s tom ili bilo kojom osobom ideš seksati, nema tu puno priče i povezivanja. Sve je prljavo, nelagodno, smrdljivo i nespretno, a o nekakvom smislu u trenucima nakon seksa ne moramo ni pričati. Sa marihuanom je stvar drugačija, jer čovjek možda jest malkice sporiji, ali je otvoreniji i prije svega veseliji te na taj način u mnogočemu pomaže da se složi nekakva povezanost s partnerom ili partnericom.

TAGOVIalkohol marihuana napušen orgazam pijan seks trava

Komentiraj