Lifestyle

Čuvaj se znakovlja sotone!

Aside Banners

4 totalno luda znaka da te tvoja partnerica vara

Piše , Objavljeno

Nepoznati goli muškarac kojeg nađeš u svom ormaru nakon što se ranije vratiš s poslovnog puta je prilično jasan znak da te gadura vara, ali nemoj zanemariti niti ove četiri situacije!

prevaraIako si nitko to ne želi priznati, šanse su prilično velike da te tvoja žena ili djevojka vara. Ne želimo ti stavljati bubu u uho, ali statistika je neumoljiva. Postoje neki jasni znakovi kako neki drugi tip stavlja svoju štrucu u njezinu pećnicu, poput dignute daske na WC školjki ili poruka na njezinom mobitelu od nekog Rikija koji piše kako jedva čeka da s njom ponovno igra skok s motkom, ali ima i onih koje najčešće ignoriramo, a evolucija nam govori kako to nikako ne bismo smjeli zanemariti.

Znanstvenici sa Sveučilišta u Oaklandu su proveli studiju na 231 muškarcu u kojoj su od ispitanika tražili da odgovore na pitanja poput partneričine atraktivnosti, njegova zadovoljstva s vezom i seksualnih navika te su pokušali povezati odgovore sa šansom da je partnerica nevjerna. Ono što su zaključili se možda čini smiješnim i bizarnim, ali ne toliko nevjerojatnim koliko se na prvi pogled čini.

Tvoj jezik je “dolje” češće nego svi tvoji drugi organi

lizanje

Teorija: Što više sumnjaš da te vara, to ćeš ju češće pokušati zadovoljiti oralno. Sumnja čak niti ne mora biti svjesna, štoviše, priroda se pobrinula da to bude evolucijska prednost. Naime, doktor evolucijske psihologije Michael Pham tvrdi kako kod životinja koje vole liznuti, poput orangutana, lemura, nekih vrsta šišmiša i homo sapiensa postoji veći ili manji evolucijski relikt spoznaje spolovila drugog muškarca osjetom okusa i mirisa. Vjeruje se kako neke vrste posjeduju sposobnost da jezikom osjete tuđe spolovilo i sjeme na školjkici svoje partnerice, zbog čega će ju ili gađati izmetom i gurnuti s grane ili objaviti njezine gole fotke na internetu i riješiti se gadure.

Alternativa: Možda ti je penis jednostavno toliko malen da ju ne možeš zadovoljiti, pa moraš koristiti jezik? Ne, nikako… Vjerojatnost je ipak daleko veća kako stvarno pokušavaš nanjušiti i okusiti tuđu majonezu u njezinom sendviču!

 

Pumpaš jače nego šivaća mašina

thrust

Teorija: Još jedna evolucijska teza tvrdi kako muškarci koji pumpaju jače i dublje (ne znamo kako se to stručno zove, ali znate ono kada naglim i jakim pokretima kuka pokušavate prodrijeti što dublje, a ona pita “Jesi li već ušao?”) to zapravo rade kako bi svojim glavićem pokupili ostatke spermića drugog muškarca koji pliva negdje duboko u vagini, izvukli ih van i napravili mjesta za svoje punoglavce. Ne, ovo nije šala, nego znanost. Po toj logici valjda svatko od nas ima neko šesto penisno čulo da osjeti kada je drugi mužjak mućkom obilježio svoj teritorij!

Alternativa: Možda ti je penis jednostavno toliko malen da ju ne možeš zadovoljiti, pa moraš pokušati silom doći “do kraja”? Ne, nikako… Vjerojatnost je ipak daleko veća kako stvarno pokušavaš svojim ponosnim glavićem pograbljati korov drugog muškarca!

 

Ona se jaaaako voli kretati

šetnja

Teorija: Vrli znanstvenici kažu kako se žene koje ovuliraju i aktivno traže novog partnera daleko više kreću, točnije hodaju. Logika iza ove tvrdnje je očita: čim se više kreće, veće su šanse da će upoznati nekoga dostojnog da nosi njegovo dijete. Dakle, ako se tvoja djevojka ili žena u zadnje vrijeme kreće više nego obično, nemoj misliti da to radi jer si dosadni lijeni puding, a ona želi malo rekreacije i svježeg zraka, već zato jer pokušava pronaći nekog mišićavog i utegnutog pastuha koji dijeli njezinu ljubav ili potrebu za nogarenjem…

Alternativa: Možda stvarno želi živjeti zdravije, možda čak skinuti koju kilicu ili utegnuti guzicu kako bi ju ti mogao bolje opremiti? A možda i Leicester nikada neće osvojiti Premiership. Ups…

Ona uživa u društvu drugih ljudi, pogotovo muškaraca

otvorena

Teorija: Ovo je očito k’o guzica Kim Kardashian. Jasno da su djevojke koje su otvorene, vrckave i željne društva, pogotovo onog drugih muškaraca, te koje će vrlo vjerojatno počiniti taj đavolji akt preljuba. Znanost znanstvenika sa Znanstvenog sveučilišta u Znanistanu to i potvrđuje, a ako tvoja draga radije ide sa svojih 17 muških “prijatelja” na tulum nego da s tobom igra online šah i još te, kao i svih onih godina prije, uvjerava kako te nikada ne bi prevarila… sigurno te prevarila, prevariti će te te večeri i varati će te do kraja života.

Alternativa: Možda cura jednostavno uživa u pažnji drugih muškaraca i voli biti okružena svim tim testosteronom kako bi testirala svoju vjernost i manirom opatice dokazala sebi i svima koliko te voli i poštuje. Naravno, sve je to prljava i bezočna laž, a ti odmah sada odmah moraš “spakirati” njezine stvari u vreću za smeće, obaviti veliku nuždu u vreću, odnijeti ju pred kuću njezinih roditelja i zapaliti, te ponosno kružiti oko vatre s natpisom: “Vaša kćerka je kurva!“. Šalimo se, naravno. Zabij znak pored vatrice i lagano odšetaj u daljinu…

TAGOVIevolucija ljubav preljub prevara seks žene znakovi znanost

Komentiraj