Lifestyle

Ima li tko jači?

Aside Banners

7 epskih priča o pijanstvu i mamurluku koje nitko od nas ne želi nadmašiti

Blagdanska je sezona obično savršeno vrijeme za otpuštanje kočnica uz veće količine alkohola, ali sumnjamo kako možete doći na nivo ovih genijalaca!

Piše , Objavljeno

Ono kada spavaš s ribicama

Da sreća prati pijane, znamo već odavno, ali izgleda kako i oni mamurni imaju svoju amajliju. Ne znamo tko ili što je čuvalo 25-godišnjeg Peruanca Jorgea Luisa Villanuevu Anticonu, ali sreća je preslaba riječ za ono što je taj dečko preživio. Naime, zadnje čega se sjeća i čega se sjećaju njegovi poznanici jest da je žestoko pio na rođendanu jednog svog rođaka u gradu Cajamarci, a u jednom trenutku večeri se jednostavno… izgubio. Idućeg je jutra pronađen kako samo u gaćama pluta u plitkoj i blatnoj vodici rijeke Mashcon, a svi su pretpostavili kako se radi o još jednom nesretniku koji je skončao na ovako ružan način. No, kada su krenuli izvlačiti njegovo tijelo iz vode, Jorge se naglo probudio i šokiranim policajcima rekao jedino “Nisam napravio ništa!“. Onako blatnjavog i ozbiljno pothlađenog su ga oprali i odvezli u bolnicu gdje mu je ustanovljeno ozbiljno trovanje alkoholom i hipotermija, a naravno da nema pojma kako je završio spavajući s ribicama. Ali da ima epsku priču… ima!

rijeka

Ono kada te luđakinja izrezbari dok si pijan

Britanac Wayne Robinson voli alkohol i drogicu, a svoju je “srodnu dušu” u uživanju takvih supstanci pronašao u jednom noćnom klubu u Blackpoolu. S Dominique Fisher je proveo četiri luda dana u kojima osim žešće konzumacije legalnih ili ilegalnih supstanci i seksa nije bilo puno priče. Ali kada je cijeli taj kaos završio i kada je Waynea napokon smorilo da se jednostavno srušio u krevet, nije niti sanjao s čime će se probuditi. Naime, nemalo ga je iznenadilo da mu je cijelo tijelo izrezbareno skalpelom, od riječi “Dominique” na desnom ramenu preko nasumičnih rezbarija na lijevoj ruci pa sve do zvijezde na leđima. Dominique je tvrdila kako je Wayne pristao na “tetoviranje”, a on je bio iznimno jasan kako nikada ne bi napravio ovako nešto! Naravno, bol je bila toliko jaka da je morao zatražiti pomoć u bolnici i dobiti konjsku dozu lijekova za bolove, a do kraja života će mu ostati uspomena na ovaj epski divljački pohod…

tetovaža

Ono kad zaspeš u Norveškoj, a probudiš se u Švedskoj

Svi smo mi barem jednom u životu popili koju više i probudili se na mjestu koje nije naš dom ili krevet, ali malo tko je imao tu čast da se napije u jednoj državi, a probudi u drugoj. Neimenovani je Norvežanin proživio upravo takvu avanturu, a sve je počelo kada je nakon pijanke u Oslu odlučio ubiti oko u svom automobilu. Kada se probudio, skužio je kako je i dalje u automobilu, ali kako taj automobil sada voze dvije nepoznate žene i kako se svi zajedno nalaze u švedskom gradu Gothenburgu, što je dobrih 300 kilometara dalje i naravno, u sasvim drugoj državi. Nije nam jasno kako ženske nisu skužile da voze pijanog frajera (možda i jesu, ali ih nije bilo briga?), no kada se on probudio, izbacile su ga iz auta. Njegovog auta! Frajer je naravno sve prijavio policiji, koja mu je dala krevet da prespava, a idućeg jutra, na putu do željezničke stanice, imao je žešću sreću da vidi svoje vozilo i pozove policiju. Lude lopovice su uhićene i optužene za krađu, a on se mogao vratiti autom natrag u Oslo i ljudima ispričati gdje je dovraga bio protekla 24 sata!

hangover

Ono kad ostaneš bez penisa

Ok, sve su priče u ovom članku uglavnom neugodnosti koje završe s relativno sretnim završetkom, ali nema ništa sretno u tome da se probudiš nakon teške pijanke i skužiš da više nemaš penisa. 64-godišnji Geraldo Ramos iz Dominikanske Republike je jedan od rijetkih (sigurno smo da se ovako nešto dogodilo više puta) nesretnika koje je snašla ovakva sudbina, a kao i u slučaju većine teških alkoholnih pomračenja, ne sjeća se apsolutno ničega. Jedino što zna jest da se probudio i skužio da tamo gdje je nekoć bio penis, sada stoji… ništa! Susjedi tvrde kako su vidjeli da je pijanog Ramosa napao pas u blizini njegove kuće, pa se pretpostavlja kako mu ga je upravo taj pas i odgrizao. Kobna životinja naravno nikada nije pronađena, a Geraldo će uspomenu na tu večer nositi do kraja života u obliku katetera koji mora furati. Pa se ti pijan zajebavaj s psima!

penis

Ono kada ubiješ 70 tisuća pilića

Ne znamo bi li smo ovu priču okarakterizirali kao komediju ili tragediju, ali svakako ulazi u sam vrh alkoholom izazvanih dogodovština i nezaboravnih mamurluka. Njezin je glavni akter 21-godišnji Joshua Shelton, koji je morao platiti 75 tisuća dolara jamčevine i odgovarati pred sudom zbog pijančevanja u javnosti, koje je glave stajalo ukupno 70 tisuća pilića na jednoj farmi u američkom gradiću Delmaru. Joshua je tamo partijao s društvom i kćerkom vlasnika farme, Marka Shockleya, a u jednom trenutku se odvojio i izgubio. Pronašli su ga idućeg jutra u kontrolnoj sobi farme, odjevenog samo u bokserice i majicu, još uvijek totalno pijanog. Gora stvar je što su otkrili i ukupno 70 tisuća mrtvih piceka, koji su pomrli jer je pijani Joshua slučajno okinuo prekidač koji regulira dotok hrane i vode životinjama te ventilaciju prostora, želeći valjda jednostavno upaliti svjetlo. Svega je 100-tinjak pilića preživjelo taj pakao, a kakav je pakao Joshua proživljavao, to možemo samo zamišljati…

pilići

Ono kada potrošiš 540 milijuna tuđih dolara

Najveća glupost koju čovjek može učiniti kada ide u pijančevanje jest ponijeti hrpu para ili kreditnu karticu, jer ako nema limitirani budžet, prilično je velika vjerojatnost kako će se peglati daleko iznad dopuštenih mogućnosti. I dok se tada to čini kao najbolja ideja ikada, idućeg jutra slijedi lupanje po glavi i zazivanje svih bogova i svetaca. E pa ako se mi obični budalaši osjećamo tako, kako se tek osjećao broker Steve Perkins kada se nakon teškog pijanog vikenda probudio sa saznanjem da je kupio 7 milijuna barela nafte vrijednih ukupno 540 milijuna dolara?! Zbog njegove je pijane ludosti došlo do sloma na svjetskom tržištu i najvećeg rasta cijena nafte u osam posljednjih mjeseci, a iako je njegova tvrtka PVM Oil Futures reagirala brzo i pokušala sanirati štetu, svejedno su izgubili oko 10 milijuna dolara. I jadni Steve je izgubio, prije svega svoj posao, a onda i mogućnost života na slobodi, jer ga financijske inspekcije i dalje istražuju…  ali eto, barem mu je ostala vrhunska priča za uletavanje ženskama!

mamurluk

Ono kada ukradeš trajekt i misliš da si pirat

Ponekad ti se, kada se alkoholom dovedeš do razine amebe, učini nevjerojatno dobrom idejom ukrasti autobus, kamion ili neko slično prijevozno sredstvo, jer eto, vozač je baš otišao pišati i ostavio vrata otvorena, a ključ u bravi. Na sreću, nađeš se u društvu nekoga tko još uvijek ima dva-tri netaknuta neurona i može zaključiti kako to nije nešto što bi trebao učiniti u ovom trenutku i vremenu, ali 51-godišnja Alison Whelan očigledno nije imala takvu kočnicu. Ona je naime u stadiju žestokog pijanstva koje je trajalo dva dana odlučila ukrasti 14-metarski putnički trajekt sa 100 sjedećih mjesta i malo se provozati lukom, usput se sudarajući sa svakim brodom na putu što je prouzročilo ogromnu štetu, uključujući i onu od 50 tisuća dolara na jednom katamaranu. Očevici tvrde kako je vikala “Ja sam Jack Sparrow!“, a tko zna kakav bi kaos još izazvala da se nakon sat vremena nije umorila i jednostavno zaspala. Treba li uopće spominjati kako se nakon triježnjenja nije sjećala apsolutno ničega?

sparrow

TAGOVIalkohol cuga gluposti ludorije mamurluk pijan pijanstvo slavlje

Komentiraj